Horoscop de weekend – Luna Nouă în Scorpion, probleme pentru zodii!

horoscop - scorpio 2689945 960 720

Horoscop de weekend – Luna Nouă în Scorpion, probleme pentru zodii! Weekend-ul acesta se anunță a fi unul cu destul bătăi de cap pentru zodii, mai ales din cauza evenimentului astrologic de Lună Nouă în Scorpion. Ce are de primit fiecare zodie, aflăm mai jos:

BERBEC

Sâmbătă: Luna Nouă în Scorpion “aterizează” direct în a opta Casă erotică.. Iar asta face să renască în tine dorința, pasiunea. Fie că ești într-o relație, fie că la capitolul ăsta doar încerci marea cu degetul, ziua o să capete o încărcătură erotică.

Duminică: Chiar dacă e zi de weekend, te-ai putea pomeni în toiul unei lupte pentru putere. E posibil să fie vorba de un coleg de muncă dornic de mai multă influență sau despre o cunoștință care încearcă să preia controlul asupra unor planuri de-ale tale.

TAUR

Sâmbătă: E o zi fabuloasă pentru Tauri din perspectivă romantică. Luna nouă le aduce nativilor o șansă de aur să înceapă o nou poveste de iubire sau să își consolideze relația actuală.

Duminică: Nu te lăsa pradă propriului temperament. Încearcă să scapi de tensiunea care se adună brusc în tine ca aburul în oala sub presiune altfel decât printr-o explozie de furie.

GEMENI

Sâmbătă: Pentru voi, Luna Nouă în Scorpion activează casa a șasea a sănătății. E vremea să vă răsfățați.. sănătos. Pur și simplu vă vine să faceți mișcare.

Citește și: Horoscop special – zodiile cărora Moș Crăciun le aduce un iubit!

Duminică: E o zi ceva mai complicată. Pe măsură ce încerci să te apropii mai mult de cineva, reapar și sentimente vechi, de neîncredere ori gelozie. Nici nu îți mai dai seama dacă ceea ce simți acum chiar are legătură cu prezentul sau retrăiți un trecut pe care îl credeai îngropat.

RAC

Sâmbătă: Pasiunea și creativitatea sunt definitorii pentru acești nativi. E ziua în care se poate deschide un nou capitol în cartea dragostei. E atât de puternică vibrația aceasta, încât orice e posibil. Așteptați-vă inclusiv la o nopate fierbinte la hotel.

Duminică: Simți că te-ai cam săturat să fii burete pentru problemele cuiva. Nu vrei să îi abandonezi pe cei apropiați, dar îți dai seama că trebuie să îi ajuți… să se ajute singuri.

LEU

Sâmbătă: Pentru Lei, e ziua în care își pot da seama că au de rezolvat probleme pe care le-au tot ignorat, pe care s-au făcut că nu le văd, de parcă așa s-ar rezolva de la sine. Acum, chiar trebuie să se ocupe de ele.

Duminică: Trebuie să fie atenți să nu treacă țanțoși granița dintre fapte și păreri. E riscant pentru că ar putea isca un scandal imens din nimic.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Feciorelor li se face dor de casă. De locul în care s-au născut. E și ziua în care, pentru ei, poate începe o nouă etapă, și încă una excelentă, plină de veselie, cretivitate, reușite.

Duminică: Emoțiile Fecioarelor ajung la un apogeu. Nu forțați nota, ați putea dezechilibra o relație. Orice v-ar tulbura, nu uitați că râsul v-a ajutat întotdeauna să treceți peste obstacole.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - moon 1538068 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – Luna Nouă din 18 noiembrie, eveniment astral unic!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.