Horoscop de weekend 26 – 27 mai: cum vor fi Rusaliile pentru zodii?

horoscop - rusalii 1024x768

Horoscop de weekend 26 – 27 mai: cum vor fi Rusaliile pentru zodii? Un weekend prelungit, aflat sub semnul marii sărbători a Rusaliilor, nu poate veni decât cu vești bune pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
Sâmbătă: Trebuie să treci mai ușor peste starea de disconfort pe care o resimți de câteva zile. Până la urmă, doar de tine depinde felul în care gestionezi situațiile și sentimentele. Iar dacă îți propui ceva, cu siguranță că vei reuși.

Duminică: O veste din partea unei rude îndepărtate îți va face ziua mult mai frumoasă. Poate este o invitație pentru a pleca în vacanță sau chiar o veste despre venirea pe lume a unui bebeluș, această veste te va binedispune și toată ziua te vei gândi la ce ai aflat.

Taur
Sâmbătă: Este o zi perfectă pentru a-i strânge pe cei dragi în jurul tău pentru a sărbători ceva special. O zi de naștere, un botez sau o nuntă sunt întotdeauna un prilej bun pentru a te simți bine, a fi în centrul atenției și a fi ascultat cu adevărat. Bucură-te de aceste momente speciale.

Duminică: Acceptă propunerile de afaceri care ți se fac, este momentul excelent pentru a-ți reconsidera cariera. Iar persoanele care îți oferă astăzi niște idei știu exact despre ce vorbesc și pot fi buni mentori.

Gemeni
Sâmbătă: Nu insista foarte mult astăzi să rezolvi tot ce și-ai propus, pentru că s-ar putea să ți se pună niște piedici. Fă pauze și ia lucrurile mai ușor, pentru a nu face greșeli majore, pe care nu le poți repara. Acceptă ajutorul celor din jurul tău.

Duminică: Este momentul să ai o discuție sinceră cu partenerul de viață și să vorbiți despre unele lucruri care te-au nemulțumit în ultima vreme. Nu mai ține în tine lucruri, pentru a nu răbufni și pentru a strica totul.

Citește și: Horoscop special – cum se poartă zodiile îndrăgostite?

Rac
Sâmbătă: Acordă-ți puțin timp de relaxare. Ai făcut atât de multe lucruri în ultima perioadă, că ar trebui să îți acorzi un moment de răgaz, să te odihnești și să îți faci planuri speciale.

Duminică: Primești vești fericite, neașteptate, și parcă nu îți vine să crezi. Bucură-te de toate lucrurile care vin odată cu aceste vești și împărtășește-le cu cei dragi.

Leu
Sâmbătă: Ai intrat într-o altă perioadă în viața ta, în care ești mai așezat, iar toate lucrurile care se întâmplă în jurul tău nu te afectează. Reușești să aplanezi conflicte, să rezolvi situații și să legi relații mai ușor ca niciodată. Iar lumea cu siguranță că va observa această schimbare.

Duminică: O ieșire cu cei dragi te deconectează de toate grijile legate de muncă. Până la urmă, trebuie să iei lucrurile așa cum vin, să accepți că uneori mai greșești și să accepți ajutorul când acesta ți se oferă. Astfel, totul va fi foarte bine în viața ta.

Fecioară
Sâmbătă: O persoană din jurul tău îți inspiră multă încredere. Cere-i sfatul în problemele care nu îți dau pace, ascultă ce îți spune și pune în aplicare ce ai învățat. Va fi extrem de fericită să îți ofere ajutorul.

Duminică: Îți faci planuri cu persoana iubită, te bucuri de momente de relaxare și vă gândiți la ce aveți de făcut pe viitor. Este momentul propice pentru a căuta oferte de vacanță ori pentru a vă cumpăra lucruri.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - fairy 3420136 1280 90x90Citește și: Horoscop special – cine vor fi reginele verii?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.