Horoscop de weekend 19 – 20 mai: 2 zodii, foarte triste!

horoscop - childrens eyes 1914519 960 720

Horoscop de weekend 19 – 20 mai: 2 zodii, foarte triste! Aceste weekend are pregătite surprize pentru fiecare semn zodiacal. Și nu neapărat numai din cele bune.

BERBEC
Sâmbătă: Veştile care sosesc de departe au un efect excelent asupra ta: te stimulează, te dinamizează, îţi ridică moralul pentru că da, sunt veşti dintre cele mai bune.

Duminică: Sunt posibile unele nemulțumiri în relația de cuplu. Treci printr-o perioadă mai tensionată în relație, iar acest lucru se poate rezolva doar cu calm.

TAUR
Sâmbătă: Munceşti cu sârg, conştient că rezultatele unui proiect la care îţi aduci contribuţia depind numai şi numai de forţele tale.

Duminică: Din păcate, o problemă de sănătate îți dă bătăi de cap și îți strică toată ziua. Poate ar trebui să faci o vizită medicului la începutul săptămânii.

GEMENI
Sâmbătă: Profită de răgazul care ţi se oferă azi, chiar dacă, pe moment, eşti tentat să te enervezi şi să priveşti totul în negru, ca pe un blocaj.

Duminică: Ziua începe cu o veste proastă, care îți dă un pic planurile peste cap. Spre finalul zilei, lucrurile vor reveni la normal.

Citește și: Horoscop special – cine sunt Tom & Jerry ai zodiacului?

RAC
Sâmbătă: Ai grijă la reacţiile impulsive sau agresive pe care le ai faţă de persoanele ceva mai sensibile. Unii pot percepe greșit intențiile tale, iar de aici pot veni neplăceri mari.

Duminică: Te simți epuizat și ai nevoie de o pauză de câteva zile pentru a-ți reîncărca bateriile. Ai grijă la starea de sănătate.

LEU
Sâmbătă: Când vezi că apar atât de multe piedici şi ocolişuri după ce ai dat startul unei acţiuni, începi să te îndoieşti că duce totuşi undeva. E posibil să fi făcut o greșeală undeva pe parcurs.

Duminică: Deschide bine ochii astăzi! Fii atent la toate schimbările care au loc în jurul tău. Se anunță o zi cu peripeții.

FECIOARĂ
Sâmbătă: Mai multe persoane din anturajul tău vor un sfat, o îndrumare, o lecţie de viaţă, semn că îţi apreciază experienţa sau superioritatea în unele planuri.

Duminică: Nu le cânta în strună celor care nu îți dovedesc că te respectă. Nu aștepta ca ceilalți să se schimbe de la o zi la alta.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro 

horoscop - portrait 119851 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – ce zodie îți va frânge inima?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.