Horoscop de weekend – cum petrec zodiile de Florii

horoscop - florii

Horoscop de weekend – cum petrec zodiile de Florii. Urmează un weekend plin de momente frumoase alături de cei dragi, cu multe motive de petrecere: Paștele catolic sau Floriile la ortodocși.

Berbec
Sâmbătă: Oamenii cu care te întâlnești astăzi nu sunt pe placul tău și nu te simți prea confortabil în jurul lor. Evită discuțiile fără substanță și gândește-te mai bine la planurile tale. Ești singura persoană care știe mai bine ce îi trebuie în viață.

Duminica: Ascultă-ți intuiția și lasă pe altă zi planurile pe care le aveaii făcute pentru astăzi. Te așteaptă o săptămână de foc la serviciu. Pregătește-te pentru un volum mare de muncă, pentru că la finalul săptămânii vei avea numai satisfacții.

Citește și: Horoscop special – Aprilie, luna tripletei Marte – Saturn – Pluto

Taur
Sâmbătă: Persoanele din jurul tău te inspiră, te fac să îți dorești să vrei mai mult. Stai mai des lângă oameni determinați, pentru că te ajută să te descoperi mai bine și să ai succes. Nu trebuie să îți fie teamă să ceri ajutorul.
Sâmbătă

Duminică Ai mare noroc cu prietenii tăi, care știu întotdeauna să te scoată din orice pasă proastă. Vei avea o zi liniștită și extrem de relaxantă în preajma lor, poate chiar vă faceți planuri pentru sărbătorile care vin.

Gemeni
Sâmbătă: Ești pus la încercare astăzi de către cineva pe care îl cunoști. Testul la care vei fi supus s-ar putea să îți testeze limitele și să îți arate cât de puternic ești. Nimeni nu e mai bun ca tine astăzi!

Duminică: Trăiești momente de vis alături de persoana iubită. Poate ieșiți în oraș, ai parte de o surpriză și vei fi în centrul atenției. Bucură-te de aceste momente, pentru că le meriți din plin.

Rac
Sâmbătă: Ești în fața unui moment în care trebuie să iei o decizie, să faci o alegere hotărâtoare pentru viitorul tău. Ai mare grijă ce alegi și pe cine alegi să îți fie aproape.

Duminică: Renunță la lenevit și plimbă-te puțin, dezmorțește-ți corpul și mintea. Nu merită să îți faci griji pentru zilele care vor urma, deoarece sunt liniștite.

Leu
Sâmbătă: Toate lucrurile la care te gândești astăzi sunt cu un pas mai aproape să devină realitate. Parcă toate ușile și drumurile ți se deschid, ai grijă ce îți dorești.

Duminică: Lucrurile merg excelent pe toate planurile, nu ai mai traversat de mult timp o asemenea perioadă, așa că trebuie să te bucuri din plin de tot ce ai și de persoanele pe care le ai alături de tine și care te apreciază.

Fecioară
Sâmbătă: Astăzi, orice lucru la care te gândești s-ar putea transforma într-o afacere profitabilă pentru tine. Ai curaj și mergi pe drumuri pe care nu ai mai mers până acum, căci sunt de bun augur pentru tine. Azi ai putea primi și o sumă mare de bani.

Duminică: Dau roade toate momentele grele în care ai pierdut ore întregi pentru visul tău. Rezultatele încep să apară și acest lucru te bucură foarte mult. Nimic nu a fost în zadar până acum. Munca grea îți este, în sfârșit, apreciată.

Sursă foto: Protv.ro

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - earth 1385689 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Luna Albastră în 31 martie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.