Horoscop de weekend – cum petrec zodiile Paștele?

horoscop - easter egg 3257179 1280 1024x482

Horoscop de weekend – cum petrec zodiile Paștele? Gata cu treburile, gata cu pregătirea sufletească, ziua cea frumoasă a Peștelui este aproape, la doar câteva ore distanță. Să aruncăm o privire și pe horoscop, pentru a vedea ce ne-au pregătit astrele pentru aceste zile de sărbătoare.

Berbec

Sâmbătă: Ziua începe cum nu se poate mai bine pentru această zodie. După mult timp, acești nativi își găsesc liniștea lângă cei dragi și se bucură de zilele libere alături de ei.

Duminică: În ziua de Paști, starea de spirit a acestor nativi este una foarte bună. Rememorează momente plăcute din trecut și au parte de surprize, poate cineva le face un cadou special în această zi.

Taur

Sâmbătă: Nu își mai văd capul de muncă nativii acestei zodii. Au lăsat pe ultima sută de metri treburile pe care trebuiau să le facă mai demult. S-ar putea să le ceară ajutorul celorlalți.

Duminică: Ziua începe în jurul celor dragi, făcând ultimele pregătiri. Nativii acestei zodii sunt niște perfecționiști, așa că trebuie ca totul să fie la locul său.

Gemeni

Sâmbătă: Nativii acestei zodii sunt pe drumuri în această zi și abia așteaptă să ajungă lângă cei dragi. Dorul și-a spus cuvântul și ar face orice să fie mai repede alături de cei pe care îi iubesc. Alți nativimai nonconformiști pleacă în vacanțe exotice.

Duminică: Ziua începe cu o veste neplăcută pentru acești nativi. Venirea unei persoane le schimbă complet ziua și îi bucură nespus.

Citește și: Horoscop special: zodii de femei prea puternice pentru bărbații de azi!

Rac

Sâmbătă: Poate că ar fi cazul să își calce pe suflet și să se împace cu persoanele cu care s-au certat în ultimul timp. Până la urmă, trebuie să așteptăm sărbătorile pascale cu sufletul curat și împăcat.

Duminică: Nativii zodiei Rac au parte de un Paște diferit de tot ce au trăit până acum. Fie au decis să plece uundeva de sărbători sau s-au implicat acasă în pregătiri, cu siguranță că ceva este diferit.

Leu

Sâmbătă: Leii sunt în centrul atenției astăzi. Toată lumea le cere părerea și se bucură să afle unele lucruri de la ei. Până la urmă știu atât de multe lucruri și trebuie să le împărtășească.

Duminică: O veste neplăcută ar putea veni la prima oră a zile. Se va dovedi a fi ceva înțeles greșit și totul va fi dat repede uitării. Ziua va continua cu o ieșire, poate, în natură.

Fecioară

Sâmbătă: Nativii acestei zodii sunt răsfățați de către ceilalți. Cei dragi le îndeplinesc toate dorințele și toată ziua se desfășoară în aceest mod.

Duminică: Astăzi, nativii trec printr-o mare decepție. În loc să se bucure de această zi, acești nativi vor primi o veste proastă, care le va lăsa un gust amar.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro 

horoscop - harrymeghan2711g 90x90Citește și: Horoscop special: ce fel de căsnicie vor avea Prințul Harry și Meghan

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.