Horoscop de weekend – probleme acasă pentru zodii!

horoscop - woman 3169680 960 720

Horoscop de weekend – probleme acasă pentru zodii! Primul weekend de primăvară vine nu doar cu vreme deloc prietenoasă, dar și cu probleme acasă pentru unele zodii. Care sunt acestea?

Berbec

Sambătă: Inima ta zâmbește mulțumită, de parcă s-au aranjat exact așa cum ai vrut tu mai multe aspecte care ți-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Bucură-te de această zi!

Duminică: E o zi în care trebuie să stai și să îți încarci bateriile. Nu face nimic care să te soliciteze și care să te enerveze

Taur

Sambătă: Primești niște vești care sună cam sumbru, dar nu ar trebui să le pui la suflet. Situația nu e chiar așa de rea cum ți se prezintă.

Duminică: Te frământă unele probleme cu banii, însă nu trebuie să disperi. Norocul va apărea și în viața ta, trebuie doar să mai aștepți puțin.

Citește și: Horoscop special – vinul preferat, în funcție de zodia ta!

Gemeni

Sambătă: Alungă gândurile negative din viața ta și lasă-le doar pe cele optimisteUită-te către viitor cu alți ochi și învață să nu vezi doar răul din jur, ci și binele.

Duminică: A venit momentul să rezolvi o problemă pe care ai tot amânat-o. Soluția nu este una care să îi mulțumească pe toți, dar te va mulțumi pe tine și asta e cel mai important.

Rac

Sambătă: Privește cu responsabilitate drumul pe care l-ai ales și nu te abate de la acest curs, nici măcar când dai piept cu mari probe. Nimic nu e imposibil!

Duminică: Ai ceva pe suflet, dar nu vrei să spui nimănui despre asta. Nu e o atitudine bună. Sigur este o persoană apropiată care să fie dispusă să te asculte și să te ajute. Te vei simți mai bine dacă te vei descărca.

Leu

Sambătă: Tot tragi de timp în ceea ce privește o relație cu o persoană. Deși vezi că lucrurile nu mai merg, amâni momentul în care să spui adio, sperând zadarnic că se va schimba.

Duminică: Dacă ai pornit pe un drum bine determinat, nu te abate de la el. Ai grijă la ce decizii iei.

Fecioară

Sambătă: Nu te simți în stare să faci față disputelor aprinse din jurul tău și preferi să stai în banca ta. Este o situație în care cel mai bine este să taci.

Duminică: Acuzi o stare accentuată de oboseală, în spatele căreia ar putea sta o răceală sau gripă. Mergi la medic dacă bănuiești că ai probleme de sănătate.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - orchid 3178759 1280 90x90Citește și: Horoscop special – la cine vin lucrurile bune în martie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.