Horoscop de weekend – probleme în dragoste pentru o zodie!

horoscop - heart 700141 1280 1024x683

Horoscop de weekend – probleme în dragoste pentru o zodie! Ultimul weekend al verii vine și cu multă agitație în viața zodiilor, iar pentru un cuplu din zodiac, chiar cu o serie de probleme și certuri.

Berbec
Sâmbătă: Nu aluneca într-o zonă emoțională periculoasă din cauza problemelor de ordin financiar. Nu te gândi doar la bani sau la câștig, ci prețuiește clipele petrecute cu cei dragi.

Duminică: Ești susținut de persoana iubită, care ți-a pregătit surprize ca în povești. Bucură-te de această zi perfectă în compania ei.

Taur
Sâmbătă: Oboseala ta a ajuns la un nivel maxim și ai nevoie de o pauză binemeritată. Ai muncit din greu și ai nevoie de o zi de odihnă ca să îți încarci bateriile.

Duminică: Cei tineri pot să sufere din cauza unei răceli, iar cei mai vârstnici au probleme cu articulațiile. Sunt, însă, probleme minore.

Citește și: Horoscop special – zodii care își trăiesc iubirea dincolo de veșnicie!

Gemeni
Sâmbătă: Ai nevoie de ajutor, dar trebuie să-l accepți și să mai renunți un pic la orgoliu. Nu respinge ajutorul venit azi din partea unei persoane cu care ai avut diferende în trecut.

Duminică: O veste neplacută s-ar putea să te îndemne sa faci un drum pentru a ajuta o rudă bolnavă. Decizia finală o vei lua, cel mai probabil, cu partenerul de viață.

Rac
Sâmbătă: Încearcă să-i refuzi pe cei care te copleșesc cu problemele și cu nevoile lor. Nu trebuie să îți încarci mintea cu problemele altora, mai ales că le ai și tu pe ale tale.

Duminică: Trebuie să faci azi unele compromisuri pentru a te înțelege mai bine cu rudele. Evită conflictele!

Leu
Sâmbătă: Nu trebuie doar să visezi frumos și să alimentezi visele altora, ci să începi să pui în aplicare și planurile pentru realizarea acestor vise.

Duminică: Îi enervezi pe cei din jurul tău cu o atitudine plină de reproșuri. Dacă tu ai o zi proastă, nu înseamnă că trebuie să le strici și altora ziua.

Fecioară
Sâmbătă: Nu ești întotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, și trebuie să recunoști de unul singur asta. Vei vedea că dacă ai o percepție corectă asupra ta, vei putea să evoluezi.

Duminică: Ești excesiv de sensibil și te preocupă foarte mult problemele cu banii. Încearcă să nu cazi într-o ușoară depresie.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro 

horoscop - fantasy 3615297 1280 90x90Citește și: Horoscop special – Zodia Fecioară – viziune clară, reparăm greșeli!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.