Horoscop de weekend – probleme pentru unei zodii!

horoscop - problems 1

Horoscop de weekend – probleme pentru unei zodii! Primul weekend din ultima lună de toamnă vine cu provocări și probleme pentru unele zodii, iar rezolvările nu vor fi deloc ușoare.

Berbec

Sâmbătă:  Te afli într-un spațiu în care planează motive de tristețe, dar nu ar trebui să pui la suflet tot ce azui astăzi. Mai bine te gândești la ceva pozitiv.

Duminică:  Primești vești foarte bune, dar ai un oarecare sentiment de vinovăție, întrucât nu crezi că nu meriți laudele care vin din partea celor dragi

Taur

Sâmbătă: Ai rezerve cu privire la modul în care altcineva din anturajul tău a obținut un succes cu care acum se laudă la toată lumea. Ai impresia că nu a reușit să obțină acest lucru într-un mod cinstit.

Duminică:  Nimic din ce vezi nu justifică pesimismul pe care îl afișezi în această zi. Pe parcursul zilei, te încearcă o stare de negativism, din care nu pari să scapi așa ușor.

Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în noiembrie

Gemeni

Sâmbătă: Te simți perfect în compania prietenilor pentru că simți că sunteți pe aceeași lungime de undă. Cere-le ajutorul, mai ales dacă ai probleme apăsătoare pe suflet.

Duminică:  Deși e duminică, ești ocupat și ești nevoit să refuzi o invitație interesantă. Stai liniștit, vei mai avea ocazia să onorezi această invitație și altă dată.

Rac

Sâmbătă:  Profită de această zi linștită pentru a-ți încărca bateriile. Dedică timpul liber pe care îl ai azi doar relaxării.

Duminică: Te macină unele probleme cu banii care duc inevitabil la discuții în contradictoriu cu cei din familie.

Leu

Sâmbătă: Dai peste un hop financiar care îți taie puțin din elan. Simți un gol în portofel care va trece până la urmă, dar pentru un moment, trebuie să mai reduci din cheltuieli.

Duminică: Primești unele sfaturi prețioase din partea unor persoane mai experimentate decât tine. Ar fi bine să ții cont de ele, pentru că va veni și vremea să pui în practică ce ai auzi acum.

Sursă foto: opendoorwayreflections.com

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - hand rose petalCitește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în noiembrie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.