Horoscop de weekend 16 – 17 septembrie: încercări grele pentru zodii!

horoscop - weekend

Horoscop de weekend 16 – 17 septembrie: încercări grele pentru zodii! Se anunță un weekend extrem de tumultos pentru zodii, cu încercări de felurite feluri, unele extrem de grele. Ce a pregătit zodiacul pentru tine?

Berbec

Sâmbătă: Revine un episod al trecutului și nu ai idee cum să tratezi situația. Astăzi gândești diferit și îți este greu să analizezi totul cu luciditate. Nu e nimic, e doar un moment de care vei trece.

Duminică: Există persoane mai puternice decât tine, mai pregătite din punct de vedere emoțional. Învață de la ei cum să treci de năpasta de azi.

Taur

Sâmbătă:  Ai sentimentul că nimeni nu te înțelege. Nu te strădui în plus ca să fii apreciat. Rezultatele se vor vedea de la sine.

Duminică:  Aștepți o aprobare pe cale oficială și asta îți cam mănâncă din zi. În acest timp al așteptării, încearcă să faci ceva.

Gemeni

Sâmbătă:  Azi iei o decizie de care depinde întreaga ta carieră. Ai grijă ce faci, pentru că acțiunile tale pot fi ireversibile.

Duminică:  Poartă o discuție lămuritoare cu partenerul de viată înainte să vă aruncați vorbe de care v-ar putea părea rău.

Citește și: Horoscop special – cele mai vesele semne zodiacale

Rac

Sâmbătă:  Pornești la drum într-o lumină nouă. Problemele avute în ultima perioadă sunt acum privite altfel de
către tine și asta e tot ce contează. Continuă să cauți soluții la fel de eficiente.

Duminică:  Nu îți mai ascunde visele, nu te feri să speri la tot ce e frumos și încântător pentru inimă ta. Bucură-te de fiecare moment și fă din existența ta ceva unic.

Leu

Sâmbătă:  Analizează toate riscurile la care te expui în momentul de față. Trebuie să pornești pe un drum nou, însă ai nevoie de mai multă siguranță.

Duminică:  Ai o zi bună, mai ales pe plan profesional. Implică-te mai mult în proiectele tale personale și vei avea numai de câștigat.

Fecioară

Sâmbătă: Faci o greșeală mare însă acest lucru nu înseamnă ca nu o poți remedia. Trebuie să fii mai optimist și să treci peste toate mai ușor.

Duminică: Ai o zi agitată, mai ales în familie. Trebuie să îți păstrezi calmul. Este foarte important să îi asculți pe ceilalți căci așa vei rezolva toate problemele.

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - prieteni 150x150Citește și: Horoscop special – prieteniile de nedespărțit ale zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.