Horoscop de weekend – sfârșit memorabil de iulie!

horoscop - platform 3544767 960 720

Horoscop de weekend – sfârșit memorabil de iulie! Ultimul weekend al lunii iulie vine cu o serie de momente cu adevărat speciale pentru câteva semne zodiacale, care vor trăi un weekend plin de magie.

Berbec
Sâmbătă: Astrele țin cu tine astăzi. Eclipsa de lună favorizează discuțiile lungi și stabilirea de noi relații și prietenii.

Duminică: Astăzi urmează un moment de bucurie alături de persoană iubită. Pe seară este posibil să ieșiți la o cină romantică și o să discutați detalii despre vacanță.

Taur
Sâmbătă: Prietenii stau pe capul tău astăzi. Nu vei scăpa ușor de ei așa că trebuie să le accepți toate nebuniile.

Duminică: Te apuci de renovat. Mergi la cumpărături și vei avea de luat o decizie destul de grea în ceea ce privește mobilierul din casă.

Gemeni
Sâmbătă: O ieșire la un picnic este cea mai bună alegere pentru această zi. Alături de prieteni vei petrece o sâmbătă excepțională.

Duminică: Familia vă face o vizită. După o lungă perioadă de așteptare, părinții vor să facă cunoștință cu persoana alături de care trăiți.

Citește și: Horoscop special – zodii care fug de angajamente în relații!

Rac
Sâmbătă: Întâlnire gradul zero. Un proiect pus la punct de o bună perioadă de timp vă va ocupa ceva timp. Gândiți bine și nu vă aruncați să luați decizii.

Duminică: Pe seară apare o nouă ispită. Nu da cu piciorul și profită de momentele fierbinți pe care le puteți petrece împreună.

Leu
Sâmbătă: Este momentul să te bucuri de ceva mai multă relaxare. Ieși la un film bun, mergi la Operă sau alege o piesă de teatru care te va face să uiți de probleme.

Duminică: Gânduri despre o posibilă promovare la locul de muncă te macină. Gândește-te la cea mai bună variantă de abordare. Folosește toate atuurile din buzunar și e posibil să reușești.

Fecioară
Sâmbătă: Acordă mai multă ateție celor din jur. Ieși cu familia în parc sau faceți o scurtă călătorie la munte.

Duminică: Acordă mai multă atenție felului în care abordezi problemele. O atitudine relaxată și cu muștă încredere o să reușești.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - infidelity 379565 1280 90x90Citeste si: Horoscop special – 3 zodii suferă în dragoste la final de iulie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.