Horoscop de weekend: soare din plin pe strada unor zodii!

horoscop - kitty 491013 960 720

Horoscop de weekend: soare din plin pe strada unor zodii! Deși, meteorologic, ne pregătim pentru un weekend cu ceva ninsoare și pe la noi, zodiacal lucrurile vor sta mult mai bine, cel puțin pentru unele din semnele horoscopului.

Berbec
Sâmbătă: Un prieten iti face o invitatie, dar ai dubii daca sa ii dai curs sau nu. Este posibil sa regreti daca nu o vei face. Nici nu stii ce ai de pierdut!
Duminică: Ar fi bine sa lasi deciziile importante pe data viitoare. Astazi nu prea esti in apele tale si este posibil sa faci unele erori.

Taur
Sâmbătă: Nu ar trebui să te arunci orbește într-o nouă direcție. Ar trebui să cântăreșți cu grijă plusurile și minusurile acestei noi oportunități și să iei o decizie bine gândită.
Duminică: Ai o stare de confuzie, iar din acest motiv te faci cu greu înțeles. Reușeșți să le dai bătăi de cap celor din jur și te pui într-o lumina nu tocmai plăcută.

Citește și: Horoscop special – weekend amoros complicat pentru o zodie!

Gemeni
Sâmbătă: Eșți în centrul atenției pe oriunde te duci și reușeșți să îi impresionezi pe toți cu șarmul tău. Ai chef de distracție și nu vrei să lași pe nimeni să îți ruineze ziua.
Duminică: Apar unele schimbări în programul tău, dar nu este cazul să te îngrijorezi. Modificările care intervin în această zi sunt unele benefice și îți vor da un nou avant pentru săptămâna viitoare.

Rac
Sâmbătă: Primeșți o veste care îți dă toate planurile peste cap. Ce ți se întâmplă azi este cu totul neașteptat, dar nu uită că viața este plină de neprevăzut și trebuie să te adaptezi fiecărei situațîi.
Duminică: Este posibil să primeșți o sumă neașteptată de bani, dar nu trebuie să te hazardezi și să o cheltuieșți imediat ce ai primit-o. Strânge bani albi pentru zile negre.

Leu
Sâmbătă: Iese soarele și pe stradă ta, după o îndelungată așteptare. Vestea pe care o primeșți azi este că o gură de oxigen pentru ține!
Duminică: Cel mai bine ar fi că în această zi să petreci timpul cu persoană iubită. Fă-i o surpriză romantică, arată-i că flacăra pasiunii nu s-a stins între voi.

Fecioară
Sâmbătă: Ai o discuție cu o persoană mai în vârstă că tine, care nu te face să te simți în largul tău. Dai dovadă de o timiditate care nu îți este caracteristică și te vei face înțeles cu greu.
Duminică: Ai mare grijă la sănătatea ta, pentru că te paște o boală. Nu îți mai neglija problemele și mergi la medic dacă nu te simți bine.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - music 1867813 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile obsedate de muzică!

 Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.