Horoscop de weekend – o zodie este protejată de astre!

horoscop - ascension 1568162 960 720

Horoscop de weekend – o zodie este protejată de astre! Urmează un weekend cu de toate pentru fiecare semn zodiacal, însă pentru una din zodii, astrele și divinitatea au o grijă mai aparte. Să fii tu oare acea zodie?

Berbec
Sâmbătă: Te simți foarte motivat și ai o senzație de satisfacție atunci când vezi că ai reușit să închei cu bine o etapă. Pas cu pas, totul merge foarte bine!

Duminică: Dacă tot e duminică, te poți bucura de o zi de liniște în compania persoanei iubite. Nu te gândi la tot felul de probleme, ci dedică-te doar relaxării.

Taur
Sâmbătă: Ai de luat o decizie importantă și îți este teamă ca nu cumva să iei o decizie greșită. Simți că toată lumea așteaptă părerea ta și acest lucru pune o presiune suplimentară pe tine.

Duminică: Te încearcă unele griji legate de situația financiară. Nu ai de ce să îți faci griji, săptămâna viitoare ai putea primi un ajutor nesperat care să te scoată din impas.

Citește și: Horoscop special – zodiile care se despart în martie!

Gemeni
Sâmbătă: Încearcă să nu îi judeci prea tare pe cei care nu sunt de acord cu tine, pentru că ei s-ar putea să aibă dreptate cu ceea ce spun. Nu trebuie să dai dovadă de încăpățânare și să asculți ce îți spun și ceilalți.

Duminică: Te simți protejat de o aură divină și ai impresia că nimic rău nu ți se poate întâmpla. Bucură-te din plin de aceste momente frumoase.

Rac
Sâmbătă: E momentul să te apuci de proiectul pe care îl ai în minte de ceva vreme. Tot ai amânat startul, dar nu mai poți amâna asta la nesfârșit.

Duminică: Totul este bine atât timp cât nu îți pierzi cumpătul. Chiar dacă cineva nu este de acord cu tine, nu înseamnă că trebuie să ridici tonul și să te enervezi. Îți vei strica ziua dacă faci asta.

Leu
Sâmbătă: Tu ai idei foarte bune, dar trebuie să știi cum să le expui. Fă tot posibilul pentru a-i convinge pe ceilalți de intențiile tale bune, chair dacă poate părea dificil.

Duminică: Vin vești de departe, dar nu sunt cele mai bune. Unele informații te vor tulbura, dar încearcă să nu te deprimi.

Fecioară
Sâmbătă: Cineva se bagă în treburile tale și dă totul peste cap. Fii prudent când ceri și accepți sprijin din afară!

Duminică: Ai parte de mici probleme de sănătate, dar nu este nimic grav. Spre seară, veni primi o veste foarte bună.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - portrait 3216948 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile care manipulează cel mai mult!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.