Horoscopul PISICILOR. A ta ce zodie e ?

Horoscopul PISICILOR - Horoscopul PISICILOR 1024x640

Horoscopul PISICILOR. A ta ce zodie e ? Ai cumpărat pisică și vrei să vezi ce te așteaptă? Felinele au și ele personalitatea lor și nu răspund mereu la ordinele stăpânului. Dar să vedem ce le face așa speciale pe aceste pisici? Hmmm astrologic privind problema, și analizând personalitatea generală a acestor mirifice mamifere, am ajuns la concluzia că pisicile au o mare particularitate a semnelor fixe:


Taur – păi cine stă toată ziua și doarme. Pisicile nu tolerează orice și sunt mofturoase când vine vorba de mâncare. (Nu-mi dai tu mie resturi, bă ăsta!). Adoră liniștea și le place căldura.

Leu – oare nu sunt pisicile niște lei în miniatură? Cum merg ele mândre, ca fotomodelele pe podium, doar că nu ai să vezi pisici anorexice. Mergând pe principiul Taurului: Grase și frumoase. Plus că au o blană minunată (da, în afară de alea chele, alea au o piele de bebeluș). Iubesc când sunt puse în centrul atenției, la drept vorbind, acolo le e și locul

Scorpion – da domnule, de aici vine tăria de caracter, personalitatea, siguranța. Tot de la Scorpion, pisicile capătă abilitatea de a crea un cadru emoțional-afectiv foarte plăcut, dar mai primesc și gelozia, posesivitatea și capacitatea uneltirilor diabolice (ex: când au ele chef să se joace, tu dormi și se gândesc să-ți roadă degetele de la picioare, parcă ar citi din manualele medievale de tortură)

Vărsător – în ciuda celor zise mai sus, pisicile au o excelentă latură socială, știu cum să comunice, se dau pe lângă tine (ca să te prostească și să obțină ce vor), sunt inovative, se plictisesc repede.

 

Acum să vedem și o scurtă analiza a semnelor în care se nasc pisicile:
Berbec: pisică energică, jucăușă, care efectiv de terorizează pentru că nu obosește niciodată, se tot învârte, sare, îți stă mereu în picioare și să te ferească cerurile de momente ei de nervi. Deseori are cicatrici din lupte.
Taur: pisică liniștită, cu o apetență excesivă pentru somn și mâncare. Nu-i nicio problemă dacă o lași singură în casă, ei vei găsi tot dormind pe televizor.
Gemeni: o pisică foarte sociabilă, te poate trezi frecvent noaptea când o apucă pe ea cântatul. Ii plac plimbările, deci o poți duce în parc, dar ai grijă că e pusă pe șotii.
Rac: o pisică tare afectuoasă , se ține mereu după tine, are în permanență de nevoie de prezența ta și consideră că și tu ai nevoie de a ei prezență, indiferent dacă faci duș sau nu.
Leu: o pisică cu personalitate de divă, să dea dracu să nu e prezinți ca pe comoara casei atunci când ai musafiri că mai vezi tu perdele și cearceafuri intacte. Tu ești decât un servitor!
Fecioară: o pisică ordonată, mereu își perie blana, deci sunt mici șansele ca să ai păr peste tot prin casă, are un spațiu al în care nu ar trebui să îți bagi tu nasul pentru că sunt niște reguli clare acolo.
Balanța: o pisică cu spirit artistic, dacă ceva nu se potrivește cu design-ul general va avea ea grijă să scape de lucrul respectiv sau să-l recondiționeze, are o înfățișarea foarte frumoasă și ar trebui să apreciezi asta.
Scorpionul: o pisică enigmatică, nu vei știi niciodată ce are de gând, dar e bine să nu aduci alți locatari în casă, odată ce s-a obișnuit cu noua locuința așa va trebui să rămână pe vecie. Fără intruși!
Săgetător: o pisică cu simț de explorator, se bagă efectiv prin toate locurile posibile și nu de puține ori rămâne înțelenită, pentru că are un apetit pe măsură. Cumpără-i chestii noi, acre să o intrige.
Capricorn: o pisică melancolică, va fi ca o umbră, își are locurile ei bine stabilite, în general cele mai înalte locuri. Nu e bine să o deranjezi, știe ea prea bine ce are de făcut și când. Dacă ai chef de joacă fă-ți un copil!

foto: hdwallpaperspage.blogspot.com

Citeste continuarea aici: Astro Psi

Horoscopul PISICILOR - akrep kad  n   150x150

Citeste si: Ce sanse ai sa ramai SINGURA, in functie de ZODIE!

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE –  Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.