Horoscopul special – Pentru ce zodie va fi 2017 anul perfect?

horoscopul - femeie cu trifoi cu patru foi

Horoscopul special – Pentru ce zodie va fi 2017 anul perfect? Am analizat de-a lungul ultimelor săptămâni mai multe aspecte legate de ce rezervă zodiacul pentru anul 2017. Dar cum, uneori, totul stă la mâna norocului și a hazardului, astăzi încercăm să vedem pentru care din zodii anul care vine va fi perfect din toate punctele de vedere.

BERBEC

În 2017 Berbecul va fi plin de competitivitate. Focul este elementul cheie al acestui animal încăpățânat, așa că flăcările ard încet, dar fără încetare, undeva adânc în interiorul tău. Vă puteți aștepta la o șansă de a crea ceva nou și minunat în acest an. Doriți să începeți o afacere? Reușiți într-un concurs? Sau poate veți scrie o carte? Toate acest lucruri sunt posibile și realizabile mai ușor decât oricând!

TAUR

Horoscopul 2017 arată că Taurul va avea tendința de a spune lucrurilor pe nume. Diplomația este foarte utilă, dar numai până atunci când cineva începe să-ți controleze și să-ți gestioneze viața. Odată ce ai sentimentul că ți-e dor de libertatea de a lua propriile decizii, veți începe cu critici necruțătoare.

GEMENI

Poate că Gemenii își doresc un 2017 ca un an de basm. O idilă presărată numai cu lapte, miere și flori, însă acesta este un vis nu atât de realizabil cum ar părea la prima vedere. Poate că este mai bine să urmați zicala: „Dacă vrei un lucru bine făcut, fă-l singur”.

RAC

Horoscopul 2017 anunță că pentru Rac lucrurile se vor mișca rapid. Așa că încercați să luați lucrurile la pas. Nu încercați să faceți mai mult decât știți că puteți controla. Asigurați-vă că v-ați gândit bine înainte de a acționa. Nu face un lucru care poate crea probleme cu ușurință.

LEU

Horoscop 2017 pentru Leu. Anul 2017 nu este unul favorabil pentru cei cărora le place să se dea mari. Modestia este cultivată de cei care stau pe scaunul de conducere în urma meritelor remarcabile și ale acțiunilor mândre. Lasă acțiunile să vorbească mai mult decât cuvintele.

FECIOARĂ

Horoscopul 2017 pentru Fecioară prezice că puteți experimenta orice situație, aparent banală, ca un roman fascinant adevărat. Lumea devine din ce în ce mai complexă, ceea ce face ca multe semne zodiacale să fie nervoase, însă nu este și cazul Fecioarei.

BALANȚĂ

Dacă ați avut ambiția de a spune lumii ceea ce crezi și ce schimbări uimitoare își aduce fiecare zi, atunci 2017 este o oportunitate ideală pentru a lua în serios locul de muncă sau afacerile. Își poți cumpăra un stilou scump sau un gadget de ultimă generație. Forma nu contează.

SCORPION

Pentru Scorpion, horoscopul 2017 prezice o recoltă bogată și lumină pozitivă, care va străluci pe tot parcursul anului. Norocul, de asemenea, nu vă va lipsi. Însă, nu trebuie să te compari cu alții atât de mult. Încearcă să fii mai bun în fiecare zi decât ai fost ieri.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul va întâlni în 2017 multe surprize. Spre deosebire de anii anteriori, vă puteți aștepta la un stil de viață mai aspru, iar experiențele vor aduce rezultate uimitoare. Cu toate acestea, nu vă lăsați păcăliți! Obsacolele nu apar ca să vă supere sau să întunece viziunea unui viitor.

CAPRICORN

Capricorn. Întrebările cu privire la munca în echipă și coexistența cu ceilalți vor fi problema esențială în 2017. Horoscopul sugerează că veși găsi în cele din urmă calea în care te vei simți natural și plăcut. A face parte dintr-un grup este mai plăcut și mai avanajos din punct de vedere al job-ului decât să acționezi pe cont propriu.

VĂRSĂTOR

Anul 2017 oferă Vărsătorului oportunitatea ideală de a redresa lucrurile rele vechi și neînțelegerile. Dacă suferiți în prezent, din cauza relațiilor deteriorate, puteți conta pe faptul că 2017 are un potențial puternic pentru a aduce înapoi pacea și armonia.

PEȘTI

Pentru Pești avem o veste bună! 2017 va fi o sursă eficientă de energie pentru tine. Horoscopul 2017 indică faptul că fiecare lună este ca un flux de experiență și inspirație. Prin urmare, veți observa că săptămână după săptămână vă veți înălța încet spre sfere mai armonioase ale vieții.

Sursă foto: unica.ro

Sursă articol: Huff.ro

horoscopul - planeta 150x150Citeste si: Horoscop special – Planetele și zodiile guvernate

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.