Horoscopul weekendului de Paște – Lumină și Înviere

horoscop - baloaneluminate 1024x610

Horoscopul weekendului de Paște – Lumină și Înviere Mai sunt doar câteva ore până la sărbătoarea Învierii Domnului și fiecare dintre noi ne dorim să avem parte de niște zile pline de lumină, de bucurie, cu toți cei dragi alături. Să vedem dacă și horoscopul weekend-ului de Paște ne dă speranțe că va fi așa:

Berbec

Sâmbătă: Vrei să împărtășești iubirea și să-ți demonstrezi adevăratele sentimente. Ești pregătit să îți pui inima pe tavă!

Duminică: Trebuie să pui piciorul în prag și să îți susții punctul de vedere. Sunt momente în care trebuie să te impui, iar astăzi este unul dintre ele. Chiar dacă unii te vor irita cu atitudinea lor, este necesar să rămâi ferm pe poziție.

Taur

Sâmbătă: Glumele la adresa ta pe care le auzi astăzi te por supăra mai tare decât este cazul. Încearcă să nu mai iei totul atât de în serios și să nu te cerți din cauza unor poante.

Duminică:  Astăzi te simți constrâns și simți că te confrunți cu atitudinea aspră a celor din jur, care nu te lasă să te exprimi în voie. Nu trebuie să te enervezi și să îți complici inutil existența.

Gemeni

Sâmbătă: Azi ești dispus să faci orice pentru drepturile tale. Ești în stare să te lupți cu oricine și cu orice pentru a demonstra că ai dreptate.

Duminică:  Te simți în largul tău, înconjurat de prietenii tăi. Planifici să pleci cu persoana iubită într-o mini-vacanță, în care să vă reîncărcați bateriile.

Rac

Sâmbătă:  Te simți foarte motivat și gata să duci totul la bun sfârșit. Ești atent la detalii, iar toate perspectivele par promițătoare azi.

Duminică: Te macină o problemă sentimentală de mai multă vreme, dar nu ți-ai făcut încă curaj să vorbești despre ea. Nu strică să vorbești despre asta cu unul dintre membrii familiei tale.

Citește și: Horoscop special – zodii care vor fi singure pe Paște

Leu

Sâmbătă: Toate îți merg din plin și ai o zi cu adevărat reușită. Totul pare să curgă după un plan foarte bine stabilit.

Duminică: Primești o veste care te bucură la maxim. Este chiar informația care te ajută să treci peste un moment foarte dificil. Acest mesaj îți redă încrederea în sine.

Fecioară

Sâmbătă: Primești unele vești de departe, care te supără, deoarece pentru a rezolva problema ivită, ar trebui să mergi acolo. Chiar dacă ți se strică programul, ai face bine să mergi să rezolvi această situație.

Duminică: Sunt posibile unele discuții în contradictoriu cu persoana dragă, dar nu este nimic care să te îngrijoreze. Este posibil ca o persoană mai în vârstă să îți dea un sfat important.

Balanță

Sâmbătă: Ai grijă cum te comporți astăzi, pentru că poți lăsa o impresie greșită, într-un context destul de delicat.

Duminică: Te simți copleșit de monotonie și rutină și îți dorești ca timpul să treacă mai repede. Încearcă să nu grăbești lucrurile și să nu ignori aspectele mărunte ale vieții.

Scorpion

Sâmbătă: Te cuprinde o stare de apatie care te face să îți pierzi motivația. Te lași dominat de o pasivitate care nu construiește nimic bun.

Duminică: Este necesar să te bucuri la maxim de această zi, mai ales că nimic nu pare să îți întunece mintea. Persoana iubită te adoră, iar prietenii își sunt mai aproape ca niciodată.

Săgetător

Sâmbătă: Este nevoie de tine pentru a-i distrage atenția unui prieten de la suferința prin care trece. Ai grijă se comporți delicat cu el/ea.

Duminică: Astăzi te simți constrâns și simți că te confrunți cu atitudinea aspră a celor din jur, care nu te lasă să te exprimi în voie. Nu trebuie să te enervezi și să îți complici inutil existența.

Capricorn

Sâmbătă: Un om mai experimentat decât tine se oferă să te ajute într-o privință. Ascultă-l și reține tot ce are să-ți împărtășească!

Duminică: Succesul îți surâde astăzi, atât pe plan sentimental, cât și în plan financiar. Ascultă-ți intuiția și vei lua cele mai bune decizii.

Vărsător

Sâmbătă: Exact persoanele care-ți sunt cele mai apropiate se dovedesc azi a fi cele care reușesc să îți taie cheful de viață și să se opună ideilor tale. Încearcă să nu te superi prea tare și să îți strici Paștele din această cauză.

Duminică: Azi este o zi în care rugăciunile îți vor fi ascultate și vei primi doar vești bune. Te bucuri de ceea ce afli și vrei să împărtășești veștile cu cei dragi.

Pești

Sâmbătă: Te bucuri de tot ce faci cu entuziasm și pasiune, pentru că se vede ca iubești viața și oamenii și nu refuzi nicio ocazie de a profita de darurile frumoase din fiecare zi.

Duminică: Ești pus în fața unei decizii foarte importante, de aceea nu trebuie să te grăbești. Munca și eforturile depuse până acum încep să producă rezultate.

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - kudikaCitește și: Horoscop special – cum petrec zodiile de Paște

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.