HOTELUL fără pereți. Camera costă 230 de euro!

hotelul fără pereți - HOTELUL f  r   pere  i
Galerie Foto

HOTELUL fără pereți. Camera costă 230 de euro! Un pat în sânul naturii costă mai mult decât un dormitor într-un hotel de lux. Este vorba despre camera de hotel cu cea mai tare vedere, care nu are pereţi şi oferă o panoramă splendidă asupra Alpilor Elveţieni.

Pe o pajişte alpină din munţii Graubünden, Elveţia, turiştii se simt cu adevărat în centrul atenţiei. Ei sunt unicii clienţi ai unei camere de hotel speciale – fără pereţi, fără tavan şi fără baie. Pentru 250 de franci elveţieni pe noapte (aproximativ 230 de euro), clienţii se bucură din plin de natură, la 1.970 metri altitudine, scrie Unica.md

Design-ul fiecărei „camere” este minimalist şi constă doar dintr-un pat dublu, noptiere, două scaune şi lămpi de noapte. Cea mai apropiată toaletă se află la o distanţă de 10 minute de mers pe jos, dar clienţii sunt primiţi ca la un hotel de top de un angajat îmbrăcat cu o cămaşă albă şi papion, dar cu şapcă de baseball pe cap şi încălţat cu cizme tradiţionale, care ţine un prosop pe braţ ca orice chelner, şi le aduce dimineaţa la pat un sandviş cu salam şi cafea.

Vezi continuarea aici: Unica.md

hotelul fără pereți - last minute 4 150x150

 

 

Citeste si: OFERTĂ last minute. Hai, fă-ți bagajul!

 

 

Ai si tu o stire despre un loc care trebuie musai vizitat? O facem cunoscută în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite știrea la noi: emmazeicescu@gmail.com

Ne găsești și pe Facebook – Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.