Păcatul meu este iadul meu!

iadul meu - Agonie   i extaz 682x1024

Păcatul meu este iadul meu! Ai simţit vreodată fiorul ăla care te face să roşeşti? Ţi-a trecut prin piele parfumul lui şi tot ce îţi mai doreşti acum este să îl ai aproape. E prima greşeală! Iubirile interzise ar trebui să rămână aşa, fie că le-ai savurat, fie că visezi la ele, fie pentru că pur şi simplu e prea complicat. Iubirile interzise sunt cele care te vor fascina, indiferent că îmbracă haina unei aventuri asumate sau poate, pur şi simplu, sunt cele care te vor purta de mână pe drumul final.

Iubirile interzise sunt cele care nu au avut timpul de partea lor, fie că partenerii sau întâlnit prea târziu, fie viaţa i-a scos la raport, mai spre maturitate, atunci când amândoi semnaseră deja certificatul de căsătorie… cu altcineva.

Iubirile interzise sunt cele pentru care vânătorii de ocazie se încordează, ca un exerciţiu amuzant… rămas în vigoare din vremuri apuse. Vânatul trofeului, ce sport plin de adrenalină. Iubirile interzise trebuie tratate corect, nici prea serios, nici cu frâna de mână. Depinde ce vrei și ce cauți! Ideal ar fi ca acest tip de iubire care te lovește când nu te aștepți, să te ajute să vezi că ai acasă tot ce îți dorești. Ce faci când acolo nu mai e mare lucru?

„M-am îndrăgostit. Aveam 45 de ani și eram emoționată ca o fetișcană. Mă privea așa cum nu mai știam să fiu acasă. Acasă nu mă mai privea nimeni, eram cam o fantomă la care soțul meu se uita doar când era nevoie să discutăm lucruri legate de viața casnică în trei. Noi doi nu mai eram…noi doi! Pentru el, eu eram mama copilului și cam atât.

Așa că viața mi-a dat ocazia să renasc, să vibrez, să zâmbesc și să iubesc. El a știut să mă facă să îmi doresc să fiu din nou vie, să stăm și să vorbim cu orele în parc, ca doi adolescenți. Mi-a tremurat sufletul la prima atingere a mâinii lui, atunci când din senin ….m-a luat de mână! Murisem și am înviat, cu toate astea mă simt vinovată. Păcatul meu este iadul meu!”(E. Popescu)

Textul acesta a juns în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte și m-a făcut să înțeleg că iubirile interzise sunt cele care ne aduc aminte, vrem sau nu vrem, de tinerețe, de adrenalină, de viitor. Dacă aveți o relație care a ajuns în punctul acesta, al rutinei și al invizibilului emoțional, vă rog faceți ceva. Altfel, veți fi următorul cuplu  care va semna actele de divorț. N-ar fi păcat?

Follow: Fotograv

iadul meu - NIGHT HUG1 768x777 2 150x150Citeste si: Ce parfum are IUBIREA pentru tine?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.