Idei de afaceri pentru femei!

idei de afaceri pentru femei - ideideafacerifemei

Idei de afaceri pentru femei! Simți că ai nevoie de o schimbare în viața ta? Că îți dorești mai mult ca oricând să nu mai lucrezi pentru alții, dar să o faci pentru a face ca visele tale să devină realitate? Atunci ar fi bine ca un prim pas în noul tău drum să fie acela de a verifica aceste idei de afaceri pentru femei:

Idei de afaceri pentru femei: Motive tradiţionale şi folclorice transpuse pe tricouri, accesorii şi bijuterii

O afacere cu motive tradiţionale şi folclorice ţi-ar putea aduce un profit frumuşel având în vedere că acestea au revenit în atenţia publicului. Investiţia de care ai nevoie este una mică, cuprinsă între 1.000-2.000 de euro.

Dacă vrei să îţi deschizi o afacere de acest gen, poţi începe prin realizarea unui magazin online. Serviciile pot fi externalizate, poţi apela la diverse site-uri pentru a procura motivele tradiţionale. Te poţi specializa pe mai multe tipuri de produse cum ar fi: tricouri, acesorii şi bijuterii.

Idei de afaceri pentru femei creative: Porţelan românesc şi idei trăznite

Oana Titica are 29 de ani şi este deja un nume popular în mediul online. A fost editor coordonator al revistei BBC Good Food România (care s-a închis), iar înainte de acest job a lucrat pentru Fashionup.ro. Numele ei se confundă însă cu cel al blogului culinar pe care Oana l-a lansat în anul 2011 – Chicineta – numit aşa pentru că a învăţat să gătească singură, într-o chicineta de trei metri pătraţi (atât avea bucătăria apartamentului în care stătea la vremea respectivă), în care încăpea ea şi o tigaie.

În octombrie 2015 lansa magazinul online cu o investiţie de circa 1.000 de euro, ”cred că cea mai mică a oricărui business pe care îl ştiu”, îşi aminteşte, râzând, Oana. Toţi banii au fost alocaţi producţiei de farfurii. Produsele sunt realizate la fabrică de porţelan din Albă Iulia.

Sursă foto: epochtimes-romania.com

Citește continuarea pe: Wall-street.ro

idei de afaceri pentru femei - empatie copii 150x150Citeste si: Românii, un popor deloc empatic

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.