17 idei pentru un DORMITOR mic

dormitor  mic - small bedrooms
Galerie Foto

Ai spațiu mic în dormitor? Ai vrea o cameră ceva mai mare, dar nu îți permiți ? Nu e cazul să intri în panică. Dormitorul este spațiu intim, așa că nu ai nevoie de un hectar ca să te simți confortabil. Cu toate astea, există câteva sfaturi pe care ai putea să le aplici ca spațiul să pară mai mare. Uite 17 idei pentru un DORMITOR  mic.

dormitor  mic - small bedroom

 

17 idei pentru un DORMITOR  mic

Vopsește in ALB–  Dacă vrei să faci ca un spațiu să pară mai mare decât este ferește-te de culorile închise, atunci când vopsești pereții. Alege albul care are calitatea de a reflecta lumina și de a face ca spațiul să pară mai generos.

Alege Oglinzile –  Dacă spațiul  este modest, una dintre soluții este să alegi câteva oglinzi și să le așezi strategic pe unul din pereți.Iluzia optică, ai să vezi, face ca spațiul să pară mai mare și tu să te simți mai confortabil.

Alege mobilă supraetajată – Dacă tot ai o cameră mică, ia în calcul să optezi pentru mobila supraetajată. Îți va salva spațiul, cum nici nu gândești! Dacă reușești să „urci patul” pe un perete, vei avea spațiu considerabil mai mare.

sursa foto: freshome.com

Citeste si: Fa-ti casa mai frumoasa, cumpara un tablou sau o fotografie. Lasa-le sa isi spuna povestea!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.