Mihai Alexandru: ”Ilinca și Alex au dat totul la Eurovision 2017”

Eurovision - ilincaalexfloreaeurovision

Mihai Alexandru: ”Ilinca și Alex au dat totul la Eurovision 2017” Prestația Ilincăi și a lui Alex Florea de la Eurovision continuă să stârnească comentarii în rândul celor care i-au urmărit pe cei doi în marea finală a Eurovision. Iar reacțiile sunt pozitive, cu o piesă care a rămas în mintea tuturor, fredonată peste tot. Clasarea celor doi pe locul 7 este cea mai bună din ultimii 10 ani, iar votul publicului a fost copleșitor, 38 de țări din 41 ne-au votat.

Prezent în studioul Perfect Imperfect, compozitorul piesei, Mihai Alexandru, ne-a vorbit despre lucrurile mai puțin știute din culisele acestui eveniment:

Citește și: România, locul 7 la Eurovision 2017

”Ilinca a făcut niște eforturi fantastice, vă dați seama ce înseamnă presiunea mare. . Am văzut soliști mari clacând, dar Ilinca cu bagajul ei micuț, nu a avut timp să acumuleze. Dar au făcut tot ce s-a putut ca să fie bine. A fost concurență mare, Eurovision se schimbă, se modernizează, cei care votează s-au schimbat și ei, chiar dacă piesa care a câștigat este din filmul de acum 50 de ani. La portughez au fost mai multe, o combinație de sensibilitate, muzică splendidă, interpretare perfectă și compasiunea față de boala lor.

Am fost nevoit să fiu acolo, prezent tot timpul. Trebuia să în încurajez și să fiu lângă ei, a trebuit să trec peste emoții. La finală mi-a fost simplu. Nici Ilinca nu a înțeles faza cu sărutul. Alex era atât de fericit, probabil s-a gândit că dădea bine”.

Sursă foto: Eurovision România Facebook

Eurovision - giphy 10 150x150Citește și: Vladimir Putin, melomanul 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.