Ilinca și Alex Florea – reprezentanții României la Eurovision 2017!

Eurovision - ilincasialexflorea

Ilinca și Alex Florea – reprezentanții României la Eurovision 2017! Într-un spectacol maraton ce a avut loc ieri seară și a fost transmis pe TVR, România și-a desemnat reprezentanții la cea de a 62-a ediție a concursului Eurovision, ce se va desfășura în luna mai la Kiev.

Artiștii care au cântat în finala Eurovision România au fost, în ordinea apariției: Ana Maria Mirică, cu piesa „Spune-mi tu”; Ilinca feat. Alex Florea, cu „Yodel It”; Eduard Santha — „Wild Child”; Xandra — „Walk on By”; Mihai Trăistariu (Mihai) — „I Won’t Surrender”; Maxim, alături de Nicolae Voiculeț — „Adu-ți aminte”; Tavi Colen și Emma, cu „We own the night”; Instinct — „Petale”; Ramona Nerra — „Save Me”; Cristina Vasiu — „Set the Skies on Fire”.

Citește și: Slăbește prin dans!

Câștigătorii au fost stabiliți exclusiv de către public, care a avut posibilitatea de a vota prin televot, timp de o oră. Pe locul doi a venit Mihai Trăistariu, cu piesa „I won’t surrender” iar pe locul 3, trupa Instinct, cu piesa: „Petale”.

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 și 11 mai și finala pe 13 mai. Alături de România, în competiție s-au mai înscris 42 de țări. Eurovision este o competiție muzicală internațională, organizată de European Broadcasting Union, cea mai mare asociație a televiziunilor publice din Europa. Prima ediție a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveția. Difuzat fără întrerupere, timp de 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive și mai urmărite programe de televiziune din lume. (Sursă: Agerpres).

Sursă foto: Digi24.ro

Eurovision - muzica 150x150Citeste si: Muzica – terapie pentru trup și suflet!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.