IMAGINEA ZILEI – A nins în Sahara!

nins - ninsoaredesertsahara

IMAGINEA ZILEI – A nins în Sahara! Din punct de vedere meteorologic, anul 2018 a început cu un haos total. America paralizată de ninsori și temperaturi de sub -30 de grade, Australia atingând maxime de +47 de grade și acum, ninsoare în Sahara.

Pentru că, da, a nins în locul cel mai puțin probabil din lume. Mai exact, în orașul algerian Ain Sefra, situat la +1000 de metri deasupra mării, un oraș unde temperatura media anuală se situează la 12.4 grade, iar cantitățile de precipitații nu trec de 6 mm pe an.

Citește și: Și apoi…a nins!

Este al doilea an consecutiv în care ninge în aceste zone, iar precedenții fulgi de zăpadă au apărut în Februarie 1979. Ninsorile nu mai lipsesc mult nici din peisajul românesc, meteorologii anunțând că sunt șanse din ce în ce mai mari să vedem în curând zăpada și în București.

Sursă foto: earther.com

nins - snow 1 90x90Citește și: METEO – Cum va fi iarna 2017 – 2018: frig și ninsori abundente!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.