IMAGINEA ZILEI – Andrei Gheorghe, omul tumultos, o viață tumultoasă!

Andrei Gheorghe - RTEmagicC uni andrei gheorghe 20140924 0048

IMAGINEA ZILEI – Andrei Gheorghe, omul tumultos, o viață tumultoasă! Vestea morții lui Andrei Gheoghe a căzut ca un trăznet pentru toți cie care l-au cunoscut, personal sau prin intermediul prezenței sale publice. Radioul românesc al ultimilor 28 de ani a pierdut unul din cei mai valoroși reprezentanți ai săi.

Tăios în adevărurile pe care ți le spunea în față, lipsit de menajamente față de cei care au condus destinele țării, cu o imagine așadar de om dur, Andrei Gheorghe era cu totul alt om în viața personală. O viață care a fost exact așa cum a fost el ca om: tumultoasă, trăită din plin. Andrei Gheorghe a fost căsătorit de două ori, însă nu a reușit să-și găsescă liniștea în niciunul dintre mariaje. Acesta divorțat de a doua soție, în 2015, însă a rămas în relații bune cu aceasta, dar și cu ai săi copii.

Citește și: Cruzimea împotriva animalelor, un fenomen social tot mai răspândit

În anul 2007, Andrei Gheorghe a divorțat de Maria, prima sa soție. Relația lor a început când  erau studenți, iar din mariajul lor a rezultat o fiică, Anastasia, care a rămas la mama ei. După căsnicia cu Maria, Andrei Gheorghe s-a căsătorit cu Petruța. N-a mers, a divorțat și de aceasta în 2015, dar au rămas prieteni. Mai mult, jurnalistul a avut un rol important în viața celor trei copii pe care aceasta îi avea dintr-un mariaj anterior: Max, Katarina si Cristina.

Iubirea nu este o întâmplare între doi cetăţeni, neapărat un bărbat şi o femeie. Poate exista iubire între doi bărbaţi? Există iubire de ţară, de copii sau există îngrozitoarea iubire de bani care înlocuieşte alte forme de iubire. Dragostea nu este un sentiment romantic, pentru că romantismul nu este ceea ce se spune despre el. Într-o formă viciată, romantismul a ajuns o carpetă pe perete. „Sunt romantic pentru că îţi ofer trandafiri!“,„Sunt romantic pentru că beau la cină vin roşu!“. Nu cred în iubirea divelor de tabloid, a fantelui de Dorobanţi. Astea-s pârţuri! ” (Andrei Gheorghe, interviu Adevărul.ro). 

Sursă foto: Unica.ro

Andrei Gheorghe - bomboane 90x90Citește și: Rețeta zilei – ciocolată albă, nucă de cocos. Este clar, avem bomboane

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.