IMAGINEA ZILEI – Angelina Jolie, îngrijorător de slabă!

Angelina Jolie - hbz angelina jolie 904024542 1515772572

IMAGINEA ZILEI – Angelina Jolie, îngrijorător de slabă! Prezența artistei la gala premiilor criticilor de film de la Santa Monica, deși a fost una strălucitoare, a stârnit și rumoare și îngrijorare, Angelina Jolie fiind mai slăbită ca niciodată.

Subiectul nu este unul nou, Jolie îngrijorând de mulți ani pe toată lumea cu greutatea ei mult sub normal, în condițiile în care apropiații spun că ar avea doar puțin peste 40 de kg, la o înălțime de 1.70 m.

Citește și: Angelina Jolie: ”Plâng sub duș, nu în fața copiilor!”

Dincolo de aceste îngrijorări, Angelina Jolie a făcut senzație cu ținuta ei albă ca zăpadă, accesorizată și cu bijuterii marca Neil Lane și nelipsitele tatuaje. Angelina Jolie a regizat filmul ”Întâi mi-au ucis tatăl”, care a fost nominalizat pentru cel mai bun film străin, film ce povestește dramele trăite de cambodgieni în timpul genocidului gmerilor roșii.

Sursă foto: Harper Bazaar

Angelina Jolie - alain delon 90x90Citește și: Alain Delon, declarație șocantă: ”Mă pregătesc să părăsesc lumea!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.