IMAGINEA ZILEI – S-a aprins bradul de Crăciun la Vatican!

Crăciun - craciunvatica

IMAGINEA ZILEI – S-a aprins bradul de Crăciun la Vatican! O tradiție instaurată de cel mai iubit Papă din istorie, Ioan Paul al II-lea, a continuat și anul acesta, cu aprinderea bradului de Crăciun de la Vatican dar și cu instalarea și iluminarea scenei Nașterii Domnului.

Anul acesta, bradul pentru Vatican a venit din Polonia, având o înălțime de 28 de metri. Ornamentele pentru împodobirea pomului au fost realizate de către copiii care primesc îngrijiri în spitalele din Italia. Scena Nașterii Domnului, și ea o tradiție a locului, este creată în stil napoletan, cu figuri din teracotă.

Citește și: [VIDEO] Sia ni-l aduce pe Moș Crăciun!

În discursul ținut în fața mulțimii adunate în Piața Sfântul Petru, Papa Francisc a ținut să spună că ”perioada Crăciunului este una în care suntem mai atenți la nevoile celor săraci și a celor care, precum Hristos, nu au pe nimeni care să le ureze bun venit”.

Sursă foto: Vatican.eu

Crăciun - ss 171130 rockefeller center tree 02 17381fc8640e4976c65ef84f9eeeb7b3Citește și: IMAGINEA ZILEI – Bradul de Crăciun de la Rockefeller Center

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.