IMAGINEA ZILEI – Barack și Michelle Obama, 25 de ani de căsnicie!

Obama - Screenshot 12

IMAGINEA ZILEI – Barack și Michelle Obama, 25 de ani de căsnicie! Cel mai iubit cuplu prezidențial din istoria Americii a aniversat zilele acestea 25 de ani de la momentul căsătorie. Iar momentele emoționante nu au lipsit.

Prima a fost Michelle, cea care a postat un mesaj pe Twitter, însoțit de o poză de la nunta cu Barack: ”25 de ani mai târziu, ești tot cel mai bun prieten al meu și cel mai extraordinar bărbat pe care l-am cunoscut. Te iubesc!”

Citește și: Barack Obama: ”Îmi iubesc soția! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea!”

Răspunsul fostului președinte american nu s-a lăsat așteptat, Barack trimițând un mesaj video în cadrul unei conferințe dedicată femeilor la care Michelle era invitată: ”Știu că ești cu toate aceste femei importante, alături de Shonda Rimes, dar a trebuit să vă sparg un pic petrecerea pentru că aniversăm 25 de ani de la căsătorie. Faptul că ai rezistat alături de mine acești 25 de ani arată ce om minunat, sfânt, răbdător ești. Vreau doar să îți spun cât de mult te iubesc!”

Sursă foto: Michelle Obama Twitter

Obama - obamacopilasi 150x150Citește și: Barack Obama face istorie pe Twitter

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.