IMAGINEA ZILEI – Mai cade un mit: Morgan Freeman, acuzat de hărțuire!

Morgan Freeman - 180523162106 01 morgan freeman lead image super tease 1024x576

IMAGINEA ZILEI – Mai cade un mit: Morgan Freeman, acuzat de hărțuire! De câteva ore, cetatea filmului, Hollywood, este zguduită de un nou cutremur. Unul mai mare ca oricare altul. Până la Dumnezeu de mare. Dumnezeu jucat magistral de Morgan Freeman, ultimul nume apărut pe lista neagră a hărțuitorilor sexuali.

CNN a adus acest breaking news, cu mărturiile a 16 persoane, dintre care 8 sunt femei care se declară victime ale hărțuirii sexuale a lui Morgan Freeman. Incidentele s-ar fi petrecut fie la filmări, la promovarea unor filme sau la sediul companiei sale, Revelations Entertainment.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Robotul Sophia a venit în România!

Una din femei, care a lucrat cu Freeman la un film, în anii 80, că Freeman și-a pus mâinile pe spatele ei, după ce cu o zi înainte ar fi încercat să îi ridice tricoul și a întrebat-o dacă poartă lenjerie. O altă femeie a declarat că ea și alte femei știau că nu trebuie să poarte haine care să le scoată în evidență sânii și că Morgan Freeman făcea mereu comentarii nelalocul lor în ceea ce privește corpurile femeilor.

Contact de cei de la CNN, Freeman nu a ieșit public cu nicio declarație, avocații săi au cerut doar să le fie trimise toate declarațiile victimelor. Morgan Freeman este o figură legendară a cinematografiei, câștigător al premiului Oscar pentru rolul din ”Million Dollar Baby” și nominalizat pentru același premiu cu roluri din Street Smart, Driving Miss Daisy sau Invictus.

Sursă foto: Pinterest

Morgan Freeman - pozanuntaharry2 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – pozele oficiale de la nunta Prințului Harry!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.