IMAGINEA ZILEI – Casa lui Moș Crăciun există!

Moș Crăciun - Casa lui Mos Craciun

IMAGINEA ZILEI – Casa lui Moș Crăciun există! Au mai rămas puține ore până când Moș Crăciun pornește în cea mai lungă, magică și așteptată călătorie din lume. Copiii abia îl așteaptă și se pun cuminți la somn pentru a aștepta cadourile mult visate iar adulții închid ochii și așteaptă cadourile pentru suflet. Dar oare unde se întoarce Moșul după călătoria sa? La el acasă, în Satul lui Moș Crăciun.

Citește și: 8 idei de împodobit bradul de Crăciun

Care chiar există! Casa lui Moş Crăciun se află în Laponia, care se întinde pe suprafaţa a patru ţări: Norvegia, Suedia, Finlanda şi Rusia. Laponia este un loc plin de magie unde locuiește Moșul împreună cu renii și spiridușii lui, un spațiu miraculos unde se înfăptuiesc minuni și unde tot anul Moșul pregătește cadouri pentru cei cuminți.

Biroul oficial al lui Moş Crăciun, precum şi locul unde se pregătesc pachetele pentru copiii din lume, se află în oraşul Napapiiri, lângă Rovaniemi. Moșul primește anual peste 700.000 de scrisori, iar adresa unde îi putem trimite scrisorile noastre este: Santa Claus’ Main Post Office, Santa Village, FIN-96930 NAPAPIIRI. 

Sursă foto: Pinterest

Moș Crăciun - image1 150x150Citește și: Ce să faci să-ţi meargă bine de Crăciun

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.