IMAGINEA ZILEI – Cascada Bigăr a înghețat!

Bigăr - cascada bigar

IMAGINEA ZILEI – Cascada Bigăr a înghețat! Cea mai frumoasă cascadă din lume, așa cum este cunoscută Bigăr, oferă un spectacol unic nu doar în anotimpurile calde, ci și iarna, atunci când pare cu adevărat magică, misterioasă.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – România, fotografii unice cu o țară frumoasă!

Odată cu revenirea abruptă a iernii de săptămâna trecută, apa care se prelinge pe muşchiul verde al cascadei a îngheţat, din cauza frigului tăios, exact la baza stâncii. Dacă temperaturile vor avea în continuare valori negative, atunci căderea de apă se va transforma într-o adevărată perdea de gheaţă.

Gheorghe Bolvănescu, ranger în Parcul Naţional Cheile Nerei Beuşniţa: „Cascadele îngheaţă pe la minus 10, minus 15 grade C. Atunci îngheaţă ţurţurii aceia care dau imaginea spectaculoasă. Cascada Cârşa cam şase luni din an nu are apă, având debit mic, de aceea e îngheţată complet.”

Sursă foto: descoperă.ro

Continuare știre pe Digi24.ro

Bigăr - cascadabigar 90x90Citește și: Imaginea zilei – cascada Bigăr, cea mai frumoasă din lume

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.