Imaginea zilei – Dealurile de ciocolată din Filipine

dealurile de ciocolată - Dealurile de Ciocolat   Filipine8 1

Imaginea zilei – Dealurile de ciocolată din Filipine Sunt atâtea locuri magice, pline de o frumusețe răpitoare, în fiecare colț al Pământului. Dealurile de ciocolată din Filipine, dincolo de frumusețea lor incredibilă, ascund și mult mister.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Femeia care ne-a dus pe Lună!

Există două legende legate de aceste dealuri, 1268 (1776 după alții) la număr, care nu sunt foarte înalte (cel mai înalt dintre ele măsurând 120 de metri, iar pentru ceilalți variind de la 30 la 50 de metri): prima vorbește despre doi giganți care s-au certat și s-au bătut, aruncând unul în celălalt cu pietre și cu aceste cocoloașe de pământ, până când au obosit și au căzut lați, îmbrățișați și din nou prieteni.

Cea de a doua poveste, una mult mai romantică, ne vorbește despre un uriaș, Arogo, care se îndrăgostește de o muritoare. La moartea acesteia, lacrimile sale mari cad pe pământ și se transformă în Dealurile de Ciocolată.

Sursă foto: descoperălocuri.ro

dealurile de ciocolată - Laleaua pestrita Fritillaria meleagrisCitește și: Imaginea zilei – laleaua pestriță

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.