IMAGINEA ZILEI – Draga Olteanu Matei trece prin clipe grele!

Draga Olteanu Matei - draga olteanu mateifbf0079074

IMAGINEA ZILEI – Draga Olteanu Matei trece prin clipe grele! Atât de sărăcită în ultimii ani de dispariția unei întregi galaxii de artiști unici, România tresaltă la fiecare veste legată de unul din simbolurile teatrului și cinematografiei, speriată că ar putea veni ceva rău. Astăzi este vorba despre Draga Olteanu Matei, artista fiind internată în spitalul din Piatra Neamț cu multiple probleme de sănătate.

Despre starea de sănătate și afecțiunile de care suferă, nici familia și nici medicii care o îngrijesc pe Draga Olteanu Matei nu au oferit detalii, dar ele sunt legate, fără îndoială și de vârsta înaintată a artistei (84 de ani). Din câte se pare, artista va fi externată în zilele următoare.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Marea Britanie are un nou Prinț!

Născută în octombrie 1933, cea mai dragă doamnă a scenei românești a jucat în peste 90 de filme, 50 de piese de teatru și 100 de roluri tv. Odată cu pensionarea din teatru (în 2007), Draga Olteanu Matei s-a retras la Piatra Neamț, dar nu s-a depărtat de teatrul pe care îl iubește cu tot sufletul, înființând compania teatrală ”Teatrul Vostru”.

În 2002 a primit Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler, pentru prestigioasa carieră, iar în 2014, într-o ceremonie ce a avut loc la Castelul Peleș a primit Ordinul Coroana României în grad de Ofițer, la aniversarea a 93 de ani a Majestății Sale defuncte, Regele Mihai.

Sursă foto:

Draga Olteanu Matei - simonahalepelle 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Simona Halep, mai sexy ca niciodată!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.