IMAGINEA ZILEI – Elena Udrea, însărcinată, pictorial semi-nud!

Udrea - udreaviva

IMAGINEA ZILEI – Elena Udrea, însărcinată, pictorial semi-nud! A știut întotdeauna să atragă atenția asupra ei. De la blonda de la Cotroceni, la prima femeie candidat la prezidențiale, apoi prima femeie președinte de partid, pentru ca destinul să o aducă apoi în postura de condamnat și fugar. Elena Udrea este din nou pe buzele tututor după un pictorial semi-nud care îi arată sarcina ce se apropie de termen.

Elena Udrea a acceptat să pozeze pentru revista Viva, acolo unde povestește și despre copilul care urmează să se nască în curând (sarcina fiind în 8 luni), o fetiță pe care a ales să o boteze Eva Maria. Gestul nu a rămas fără reacții, nu tocmai de bun augur, ținând cont de statutul juridic al Elenei Udrea, condamnată definitiv la închisoare pentru o perioadă de 7 ani, în dosarul Gala Bute. Cu toate acestea, avocatul Elenei Udrea a anunțat că aceasta are statut de refugiat politic în Costa Rica.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Richard Gere, tată la 69 de ani!

Conducerea revistei Viva a reacționat la valul de critici, anunțând că nu a primit nici un ban pentru acest pictorial, că nu s-a deplasat nimeni la noua casă a Elenei Udrea pentru fotografii, acestea fiind trimise de ea pe mail și verificate de specialiști, iar demersul interviului a început cu mult înainte de condamnare.

Sursă foto: Viva

Udrea - emily 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI: Emily Ratajkowski, sexy pe Instagram!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.