IMAGINEA ZILEI – Unde este ciclonul?

imaginea - ciclonbucuresti

IMAGINEA ZILEI – Unde este ciclonul? În ultimele 24 de ore, românii și-au descoperit o nouă pasiune. Ciclonul mediteranean, cum este el dezamăgitor și promite ravagii și dă doar o ploicică. Parcă ar fi un bărbat.

Totuși, controversele legate de ceea ce s-a întâmplat ieri în București și despre greșelile din prognozele meteo sau din alertele emise de autoritățile locale ar trebui să fie tratate cu mai multă responsabilitate. Și cum o fotografie spune mai mult decât 1000 de cuvinte, da, Bucureștiul chiar a fost într-un moment periculos aseară.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Prima zi de școală a Prințului George

Natura, Dumnezeu sau cine știe cine altcineva a decis că mai bine nu. Dar am fost foarte aproape de niște evenimente meteo deosebit de severe. Și când vine vorba de viețile oamenilor, mai bine să exagerăm cu măsurile de prevenție decât să numărăm morții.

Imaginea zilei ne arată structura supercelulară care a trecut razant deasupra Bucureștiului și care a adus și precipitații abundente, grindină cât oul și rafale de vânt de 90 km/h.

Sursă foto: Cosmin Băluță

imaginea - Screenshot 8 150x150Citește și: Imaginea zilei – Selena Gomez, transplant de rinichi!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.