IMAGINEA ZILEI – Familia Jackson în doliu. A murit Joe Jackson!

Jackson - joe jackson

IMAGINEA ZILEI – Familia Jackson în doliu. A murit Joe Jackson! La doar câteva zile după ce s-au comemorat 9 ani de la moartea Regelui muzicii pop, Michael Jackson, familia artistului este din nou în doliu, tatăl Joe Jackson încetând din viață la vârsta de 89 de ani, după ce a suferit de cancer în fază terminală.

Unul dintre nepoții lui, Taj, a confirmat indirect vestea pe contul lui de Instagram, printr-un mesaj în care își exprimă regretul pentru pierderea bunicului și îi mulțumește lui Joe Jackson pentru tot ce a făcut pentru familie: “Mulțumesc, bunicule, pentru puterea uimitoare, hotărârea și mândria uimitoare pe care le-ai arătat acestei familii. Moștenirea Jackson nu ar fi existat fără tine. Am pierdut un bunic, dar raiul a câștigat Șoimul.”

Citește și: Janet Jackson, mamă la 50 de ani!

La Toya, cel de-al patrulea copil al familiei Jackson, a transmis un mesaj pe o pagină de socializare, cu hashtagul “#RIP Joe Jackson”, în care spune cât de mult îl iubește și îl apreciază pe tatăl ei: “Te voi iubi mereu. Ne-ai dat putere, tu ne-ai făcut una dintre cele mai faimoase familii din lume. Sunt extrem de recunoscătoare pentru asta, nu voi uita niciodată momentele petrecute împreună și modul în care mi-ai spus cât de mult îți pasă.”

Sursă foto: Rolling Stone

Continuare știre pe Unica.ro

Jackson - giphy 11 90x90Citeste si: Michael Jackson, regele muzicii pop și după moarte!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.