IMAGINEA ZILEI – Fotografie cu Avicii, cu doar o zi înainte de moarte!

Avicii - avicii

IMAGINEA ZILEI – Fotografie cu Avicii, cu doar o zi înainte de moarte! Decesul DJ-ului Avicii a luat prin surprindere și a șocat întreaga lume. Nu doar pentru că vorbim de unul din cei mai apreciați muzicieni ai genului, dar și pentru vârsta sa, 28 de ani.

În ciuda problemelor de sănătate cu care se confrunta și care l-au determinat inclusiv să se retragă din activitate, în 2016, nimeni nu a crezut că sfârșitul era atât de aproape. Cu atât mai mult cu cât, o fotografie intrată în posesia celor de Tmz.com îl arată pe Avicii relaxat, pe un yacht, în Oman, împreună cu prietenii, cu doar o zi înainte de tragedie.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Prima Doamnă, Barbara Bush, a murit!

Tot cu puțin timp înainte de moarte, Dj Avicii le vorbea fanilor săi despre faptul că se pregătește pentru o nouă etapă din viața sa. Din păcate, viața avea alte planuri. Vin vești și dinspre autorități, care, după două autopsii efectuate, au eliminat orice suspiciune de pistă criminală în cazul morții artistului de 28 de ani.

Sursă foto: Tmz.com

Avicii - copilregal2 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Marea Britanie are un nou Prinț!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.