IMAGINEA ZILEI – Harvey Weinstein, în cătușe!

Weinstein - weinstein harvey rape charges 1024x683

IMAGINEA ZILEI – Harvey Weinstein, în cătușe! Cel mai hulit om din istoria filmului este în acest moment eliberat după ce a plătit o cauțiune de 1 milion de dolari și este obligat să poarte o brățară electronică de urmărire, după ce un mare juriu a validat punerea sa sub acuzare.

Au trecut aproape 8 luni de când scandalul Weinstein a izbucnit. De atunci și până azi, aproape 100 de femei l-au acuzat pe producător de abuzuri sexuale, hărțuire și viol. Iar acum el este cu un pas mai aproape de procesul la capătul căruia riscă peste 25 de ani de închisoare, după ce o acuzație de viol și una de felație forțată au fost acceptat de un juriu al statului New York.

Citește și: #MeToo, dar până unde? 

Imaginea cu Weistein încătușat a făcut înconjurul lumii și pare că a fost pregătită extrem de minuțios, exact ca un film al său. La intrarea în Tribunalul unde se judeca punerea sa sub acuzare, Weinstein purta un pulover albastru, culoare care ducea cu gândul la inocența copilăriei. Avea cu el cărți despre artă și producerea de filme, asta pentru a le aduce tuturor aminte despre cine este el.

Nici ieșirea nu a fost altfel. Încătușat, Weinstein a fost încadrat și de o femeie polițist. Nimic mai simbolic decât acest lucru. Pentru cei care se așteaptă ca Harvey Weinstein să fie închis în pușcărie, printr-o condamnare, așteptarea s-ar putea să fie una extrem de lungă, dacă este să ne uităm la cât de încet funcționeză sistem juridic american.

Sursă foto: time.com

Weinstein - Uma Thurman at UNICEF Snowflake Ball in New York 18 90x90Citește și: Uma Thurman, ultimul nume pe lista #metoo!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.