IMAGINEA ZILEI – Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit!

Hefner - Screenshot 3 1

IMAGINEA ZILEI – Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit! Nu există om care, fie măcar din curiozitate, să nu fi răsfoit măcar pentru câteva clipe un număr din revista Playboy. Visul lui Hefner de a oferi bărbaților o revistă dedicată pasiunilor lor, cu femeia frumoasă, senzuală, conștientă de erotismul și sexualitatea ei ca și laitmotiv a reprezentat revoluția sexuală ce a schimbat definitiv lumea.

”Domnul Hefner a murit astăzi din cauze naturale, în locuința sa, Moșia Playboy, înconjurat de toți cei dragi” au anunțat, într-un comunicat pentru revista People, cei de la Playboy. Vestea morții sale s-a răspândit repede și vedete din întreaga lume au ales să îi aducă un omagiu special.

Hefner - hugh hefner playboy bunnies 1506574573 693x1024

Citește și: Playboy ȘOCHEAZĂ. Pictorial al unei musulmance în paginile revistei !

Vedete care au apărut pe coperta Playboy de-a lungul timpului au postat imagini pe rețelele sociale, alături de mesaje care rememorează moștenirea incredibilă lăsată de Hugh Hefner. Cindy Crawford, Kate Moss, Pamela Anderson, Paris Hilton, sunt doar câteva dintre vedetele lansate de Hefner odată cu apariția în Playboy.

Hefner - playboy hugh hefner 1506574727 678x1024

Prima revistă Playboy a avut-o în prim plan pe Marilyn Monroe și s-a vândut în 50.000 de exemplare. De atunci și până în anul 2012, când Playboy și-a schimbat politica editorială și a renunțat să mai pună nuduri pe copertă, Hefner a clădit un imperiu și a făcut din numele de Playboy unul din cele mai mari branduri din istoria Americii. De altfel, Hefner și-a și cumpărat un loc de veci lângă mormântul lui Marilyn Monroe, una din femeile pe care le-a iubit cel mai mult.

Sursă foto: harpersbazaar.com

Hefner - pizapCitește și: Cei mai iubiți iepurașii Playboy au pozat din nou după 38 de ani!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.