Imaginea zilei – Ivanka Trump în Biroul Oval!

Ivanka Trump - ivanka trump

Imaginea zilei – Ivanka Trump în Biroul Oval! De două zile, America este centrul unui scandal declanșat de ceea ce ar fi trebuit să fie o simplă imagine postată pe Twitter de fiica președintelui Donald Trump.

Ivanka Trump apare în Biroul Oval, așezată pe scaunului președintelui, avându-i alături pe Donald Trump și Justin Trudeau, premierul Canadei. Nici mesajul care însoțește fotografia nu este de lepădat: „Alături de doi lideri ai lumii, discutând despre importanța prezenței femeilor la masa unde se iau deciziile.„

Citește și: Melania Trump, apariție răvășitoare la investirea lui Donald Trump

Reacțiile americanilor la poza postată de Ivanka Trump au fost variate: de la cei care critică lipsa de respect pentru Biroul Oval până la cei care o felicită pe Ivanka pentru implicare și pentru imagine. America nu se află la primul scandal de genul, inclusiv fostul președinte Barack Obama având parte de criticile oamenilor pentru anumite gesturi neconforme cu locul unde își desfășoară activitatea cel mai important lider al lumii.

Sursă foto: washingtonpost.com

Ivanka Trump - fotografiaanului2016 150x150Citeste si: Imaginea zilei – un fotograf român, premiat la World Press Photo 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.