IMAGINEA ZILEI – Justin Trudeau, costumat în Superman de Halloween!

Trudeau - hbz justin trudeau halloween apimages embed 1509539993

IMAGINEA ZILEI – Justin Trudeau, costumat în Superman de Halloween! Premierul canadian alături de familia sa au ales ținute de super eroi pentru Halloween. Trudeau s-a îmbrăcat în Superman, în timp ce soția și fiica sa au ales diverse versiuni ale Superwoman.

Xavier, cel mai mare copil al cuplului a ales să poarte un costum de vârcolac. Astfel costumați, membrii familiei Trudeau au posta imaginea pe contul oficial de Twitter, iar online, ca de fiecare dată, a înnebunit. Mii de comentarii, sute de mii de like-uri și share-uri.

Trudeau - Screenshot 10 1

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Lady Gaga, fotografie cu ultimii 5 președinți SUA!

Cunoscut pentru stilul său nonconformist, Trudeau și-a devoalat intenția de a purta costumul de Superman încă de la muncă, când a venit purtând ochelarii super eroului, având cămașa descheiată cât să se vadă celebrul ”S” și glumind cu jurnaliștii: ”Știți, trebuie să o fac”.

Nu este prima dată când Justin Trudeau alege costume incredibile de Halloween, anul trecut el inspirându-se din ”Micul Prinț” iar acum doi ani din Star Wars. Acest Halloween a trecut, dar toată lumea deja așteaptă să vadă ce pregătește familia Trudeau pentru anul viitor.

Sursă foto: HarperBazaar

Trudeau - Trick or treat 150x150Citește și: IMAGINEA ZILEI – a venit Halloween și în spațiu!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.