IMAGINEA ZILEI – Luna, regina Cerului.

Luna - lunaplinaalbastr  31ianuarie2018 1024x685

IMAGINEA ZILEI – Luna, regina Cerului. 31 ianuarie 2018 va rămâne ca o dată de referință pentru iubitorii de astronomie și nu numai. Este data la care, după 150 de ani, am avut parte de 3 fenomene astronomice unice: a doua Lună Plină din luna ianuarie, eclipsă totală de lună și o super lună, cu 14% mai mare decât de obicei (datorită apropierii de Pământ).

Bineînțeles că acest fenomen unic este însoțit și de o mulțime de superstiții și de predicții astrologice. Astfel, când avem o astfel de Lună, nu este bine să facem operații pe inimă, pe vase de sânge. Trebuie să fim grijulii cu prizele, și bineînțeles, la oboseala pe care o resimțim.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Cazinoul din Constanța, gata de prăbușire!

Dar, mai presus de orice, trebuie să ne bucurăm de spectacolul pe care Cerul și Luna ni-l oferă, mai ales că următorul va fi abia prin 2037.

Sursă foto: Ionut Iancu Photography.

Luna - simonahalepperfuzii 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Simona Halep, pe perfuzii, în spital!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.