IMAGINEA ZILEI – Marcela Topor, românca ce conduce Catalonia

Topor - marcela topor

IMAGINEA ZILEI – Marcela Topor, românca ce conduce Catalonia. Omul zilelor acestea, hulit de unii (spaniolii care vor unitate și mare parte din liderii europeni), adulat de alții (separatiștii catalani care își doresc atât de mult să fie o națiune de sine stătătoare), actualul președinte al guvernului catalan, Carles Puigdemont, este extrem de legat de România.

El este căsătorit cu Marcela Topor, o româncă de 41 de ani din Vaslui, jurnalistă de profesie, cea care i-a cucerit inima din primul moment când cei doi s-au intersectat, în anul 1996, când Marcela era în turneu cu o trupă de teatru. Soția lui Puigdemont este extrem de activă în viața publică din Catalonia, ea fiind directorul cotidianului ”Catalonya today”, dar și un program de televiziune, Catalan Connections.

Citește și: Munca la calculator şi hernia de disc cervical

În acest moment, toți ochii sunt ațintiți asupra lui Carles Puigdemont, pentru a vedea care sunt următorii pași pe care îi va face după ce a anunțat aseară că cetățenii Cataloniei și-au câștigat dreptul de de a avea un stat independent.

Sursă foto: Marcela Topor Facebook

Topor - adult education 2706977 960 720 150x150Citește și: Soft skills – un nou trend în mediul organizațional

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.