Imaginea zilei – Melania Trump s-a mutat la Casa Albă

Trump - Screenshot 209

Imaginea zilei – Melania Trump s-a mutat la Casa Albă. ”Aștept cu nerăbdare amintirile pe care ni le vom face în noua noastră casă. #ziuamutării” Prin acest tweet și o poză făcută la una din ferestrele Casei Albe, Melania Trump a anunțat oficial că s-a mutat la Casa Albă, alături de președintele Donald Trump și de fiul lor cel mic, Barron, în vârsta de 11 ani.

Citește și: Donald Trump şi-a făcut apariţia pe neaşteptate la o nuntă!

Mutarea nu aduce cu sine lucruri frumoase și bucurii, ci și o serie de restricții care nu vor fi înlăturate pe tot parcursul mandatului prezidențial. ”Să locuiești la Casa Albă nu este deloc un lucru ușor. Nevoia de intimitate este cel mai acut sentiment, la care trebuie să te obișnuiești să renunți, ținând cont că fiecare mișcare a ta va fi supravegheată de staff, de presă, de public” a declarat Jonathan Wackrow, analist CNN.

Deși jobul de Primă Doamnă nu este unul plătit, rolul Melaniei Trump este extrem de important. Toată lumea așteaptă de la ea să lanseze campanii, să participe la evenimente caritabile, să fie o prezență constantă în spațiul public. Pe scurt, un membru relevant al Casei Albe. Lucru cu atât mai greu cu cât ea îi urmează lui Michelle Obama, cea care a dus rolul de Primă Doamnă la un nivel excepțional.

Sursă foto: Melania Trump Twitter account.

Trump - water pool summer 150x150Citește și: METEO – vreme de vară, se apropie canicula!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.