IMAGINEA ZILEI – Melania Trump, seducătoare la vizita lui Macron!

Melania - hbz melania trump state dinner 0424 getty embed 1524659977

IMAGINEA ZILEI – Melania Trump, seducătoare la vizita lui Macron! Vizita lui Emmanuel Macron în SUA este privită cu sufletul la gură de întreaga lume.

De la gesturile de tandrețe dintre el și Donald Trump, la declarațiile majore de politică întoarse pe toate părțile, nimic nu este lăsat la întâmplare. Iar din peisaj nu aveau cum să lipsească și primele doamne, Melania Trump și Brigitte Macron.

Citește și: Melania Trump, scandal cu fosta soție a președintelui SUA!

Melania Trump a atras toate privirile încă de la primirea oficială și nu s-a desmințit nici pe parcursul celorlalte evenimente, totul culminând cu dineul oficial organizat în cinstea președintelui francez. Cele două prime doamne au purtat ținute Chanel (Melania) respectiv Louis Vuitton (Brigitte). Pe parcursul vizitei lui Macron, Melania Trump a mai etalat și o ținută Karl Lagerfeld respectiv o ținută albă, din colecția lui Michael Kors.

Melania - melaniatrump1

Sursă foto: Pinterest

Melania - melania trump 90x90Citește și: Imaginea zilei – Primul portret oficial al Primei Doamne,Melania Trump

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.