Imaginea zilei – Primul portret oficial al Primei Doamne,Melania Trump

Melania Trump - melania trump

Imaginea zilei – Primul portret oficial al Primei Doamne, Melania Trump Casa Albă a dat publicității primul portret oficial al noii Prime Doamne a SUA, Melania Trump.

Fotografia, realizată la Casa Albă, îl înfățișează pe fostul manechin în mantou și eșarfă negre, cu brațele încrucișate, în fața unei ferestre. „Sunt onorată să îndeplinesc rolul de Primă Doamnă și aștept cu nerăbdare să mă pun în slujba poporului american”, a declarat Melania Trump într-un comunicat al Casei Albe.

Imaginea a fost postată și pe contul oficial de Twitter al Casei Albe, „FLOTUS”, fiind redistribuită de aproape 6.000 de ori cinci ore mai târziu și salutată cu 29.000 de like-uri, dar și cu peste 3.500 de comentarii, care au suscitat o veritabilă dezbatere.

„Cea mai bună Primă Doamnă din toate timpurile”, „foarte frumoasă”, „splendidă ca întotdeauna”, au scris numeroși admiratori și admiratoare.

Citește și: Imaginea zilei – Laleaua pestriță

Amuzându-se pe seama unei presupuse asemănări cu sinistrul personaj din „Star Wars”, Darth Vader, unele fotomontaje au suprapus peste chipul Primei Doamne fascicule cu lasere. Alții internauți au scris, în glumă, că imaginea a fost sponsorizată de celebrul program de editare a imaginii Photoshop.

Au existat și internauți care au comparat-o pe Melania Trump cu Jackie Kennedy sau Michelle Obama.

„Michelle îmi lipsește. Aceste portret are un aer atât de puțin realist pentru femeia obișnuită. Deprimant și dezgustător”, scrie o internaută.

Sursă foto și știre: Agrepres

Melania Trump - Dealurile de Ciocolat   Filipine8 1 150x150Citeste si: Imaginea zilei – Dealurile de ciocolată din Filipine

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.