IMAGINEA ZILEI – Michael Jackson. Ar fi împlinit 60 de ani, azi!

Jackson - michael jackson 634411 1280 1024x680

IMAGINEA ZILEI – Michael Jackson. Ar fi împlinit 60 de ani, azi! A fost și va rămâne regele muzicii. Omul care a schimbat total destinul ei, omul care a depășit orice record, oricum care a făcut din showbiz și spectacol tot ce se putea face. Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 60 de ani, iar lumea întreagă îi aduce un omagiu.

 În Las Vegas va avea loc un spectacol susținut de Cirque du Soleil, a anunțat familia superstarului. Evenimentul este susţinut şi de compania Sony. Reprezentanţii colosului musical afirmă că înainte de spectacol vor lua cuvântul și copiii lui Michael, precum și frații săi, Jackie, Marlon și Tito. Continuând parcă activitatea filantropică a celui mai mare star pop al tuturor timpurilor, organizatorii au anunţat că toate încasările rezultate în urma acestui eveniment vor fi donate fundației The Elizabeth Taylor AIDS.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Familia Jackson în doliu. A murit Joe Jackson!

Decedat în iunie 2009, Michael Jackson s-a născut la 29 august 1958, în Gary, Indiana. Al șaptelea copil al familiei Jackson, Michael a debutat când nici nu împlinise şase ani, în 1964, alături de frații săi, în formația The Jackson 5. Cu toate că era cel mai tânăr membru, a fost principalul vocalist. Anul 1971 era anul în care Michael şi-a început cariera solo. O decizie ultrainspirată, de vreme ce unele dintre albumele sale au făcut istorie. Astfel, Thriller (1982) rămâne cel mai vândut album din toate timpurile.

De asemenea, Michael a marcat total şi irevocabil industria muzicală după ce a transformat videoclipul dintr-un instrument de promovare într-o formă de artă desăvârșită. Exemple concludente în acest sens sunt clipurile unor piese precum „Billie Jean”, „Beat it” sau „Thriller”. De asemenea, el a devenit primul artist de culoare care are succes la MTV. Prin intermediul prestațiilor scenice și al videoclipurilor, Michael Jackson a popularizat tehnici de dans complicate, precum robotul și moonwalk-ul.

Sursă foto: Pixabay

Continuare știre pe Cotidianul.ro

Jackson - giphy 11 90x90Citește și: Michael Jackson, regele muzicii pop și după moarte!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.