IMAGINEA ZILEI – Mila Kunis, femeia anului 2017, desemnată de Harvard

Kunis - mila kunis

IMAGINEA ZILEI – Mila Kunis, femeia anului 2017, desemnată de Harvard! Mila Kunis a primit titlul „Femeia anului” – Hasty Pudding Woman of the Year – din partea trupei de teatru a Universității Harvard, care o consideră „cea mai căutată, vivace și fermecătoare actriță de la Hollywood”.

Pe 25 ianuarie, în onoarea actriței va fi organizată o paradă la Cambridge, la finalul căreia artista va primi trofeul. Asociația Hasting Pudding Theatricals din cadrul Universității Harvard atribuie în fiecare an titlurile „Femeia anului” și „Bărbatul anului”, unor artiști celebri, care s-au remarcat nu doar în actorie, ci și în teatru sau în alte domenii.

Hasty Pudding, cea mai veche organizație teatrală universitară din Statele Unite ale Americii, compusă din artiști amatori, a fost înființată în 1795. Câștigătorii primesc o oală aurită cu budincă, potrivit unei tradiții ce datează din primul an de înființare a acestei organizații, când 21 de studenți de la Harvard au stabilit că fiecare membru nou trebuie să aducă „o oală cu budincă” la întrunirile organizației.

Mila Kunis, în vârstă de 34 de ani, este o actriță americană de origine ucraineană. S-a remarcat în sitcomul „That ’70s Show” și, după ce a asigurat vocea unui personaj din serialul animat „Family Guy”, a interpretat mai multe roluri în comedii romantice și filme de acțiune. A reușit să impresioneze publicul și criticii de film cu rolul din drama „Lebăda neagră/ Black Swan”, regizată de Darren Aronofsky, pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur în 2011.

Photo credit: Gage Skidmore on Visual Hunt /CC BY-SA

Continuare știre pe Hotnews.ro

Kunis - kim kardashian 90x90Citește și: Kim Kardashian este mamă din nou!
Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro
Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.