IMAGINEA ZILEI – a murit Aretha Franklin, regina muzicii soul!

Aretha Franklin - aretha franklin 1024x578

IMAGINEA ZILEI – a murit Aretha Franklin, regina muzicii soul! Vestea tristă a fost transmisă printr-un comunicat al familiei. Artista suferea de cancer pancreatic și în urmă cu doar câteva zile se aflase că se află la domiciliu, primind îngrijiri paliative.

Decesul a survenit în aceast dimineață, la ora 09:50: ”În unul din cele mai negre momente ale vieții noastre, nu suntem capabili să găsim cele mai potrivite cuvinte, care să descrie durerea din sufletele noastre. Am pierdut stăpâna și stâlpul familiei noastre. Dragostea pe care Aretha Franklin a purtat-o pentru copiii ei, nepoți, strănepoți nu a cunoscut limite.

Citește și: [VIDEO] Kiki challenge, provocarea care îți pune viața în pericol!

Am simțit dragostea voastră pentru Aretha Franklin și suntem mângâiați la gândul că moștenirea ei va fi dusă mai departe. În acelați timp vă rugăm ca în această perioadă de doliu să ne respectați dreptul la intimitate!”

Așa a sunat comunicatul oficial al familiei prin care era anunțat decesul doamnei muzicii soul, Aretha Franklin. Detaliile privitoare la funeralii nu au fost încă făcute publice. Ultima apariție publică a Arethei Franklin a fost în august 2017, în Philadelphia.

Sursă foto & video: Harper Bazaar

Aretha Franklin - arminvanbuuren 90x90Citeste si: [VIDEO] Armin Van Buuren, record la UNTOLD!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.