IMAGINEA ZILEI – Nunta de platină pentru Regina Elisabeta!

Regina Elisabeta - reginaelisabeta

IMAGINEA ZILEI – Nunta de platină pentru Regina Elisabeta! Pentru cei care cred că jurământul ”până când moartea ne va despărți” s-a perimat și azi dragostea se schimbă de la o zi la alta, jubileul de platină al Reginei Elisabeta și Prințului Consort Philip, care aniversează 70 de ani de la căsătorie ar trebui să fie un exemplu.

Regina, 91 de ani și Prințul Philip, 96 de ani, au realizat trei fotografii pentru această ocazie specială, având drept fundal un decor de platină, dar, odată oferite publicului aceste poze, lumea întreagă a înțeles cum a reușit să supraviețuiască această căsnicie atâtor zeci de ani.

Citește și: La 91 de ani, Regina Elisabeta își conduce singură mașina

Zâmbetul de ștrengar îndrăgostit al Consortului, căruia Regina Elisabeta îi răspunde cu un râs plin de afecțiune și dragoste, asta în timp ce fotograful îi pregătea pentru poza oficială, iată ingredientele care au făcut posibili acești 70 de ani, însemnând traversarea unui Război Mondial, a unor crize economice, crize ale instituției monarhice dar și la schimbarea profundă a întregii lumi. Un singur lucru nu s-a schimbat: dragostea dintre cei doi, încrederea unul în celălalt, siguranța că își vor fi mereu alături la bine și la rău.

Sursă foto: dailymail.co.uk

Regina Elisabeta - rs 634x846 170206064248 634Citește și: Imaginea zilei – Jubileul de Safir al Reginei Elisabeta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.