Imaginea zilei – Olga Lozina, simbolul protestelor din Rusia

imaginea - olga lozina

Imaginea zilei – Olga Lozina, simbolul protestelor din Rusia În ultima perioadă, Rusia dominată de imaginea autoritară a lui Vladimir Putin este scena unor proteste masive împotriva corupției care domină clasa politică moscovită și care contrastează puternic cu sărăcia generalizată a poporului.

În weekendul ce tocmai a trecut a fost vârful acestor manifestații. Iar la capătul acestor proteste, în întreaga lume a circulat o imagine ce a devenit simbolul acestor proteste. În ea o regăsim pe Olga Lozina, o femeie ce a fost ridicată de polițiști și arestată, deși ea pleca de la proteste împreună cu mama și sora ei.

Citește și: Imaginea zilei – Echinocțiul de primăvară văzut din spațiu!

Imaginea aceasta este grăitoare pentru un fenomen pe care îl regăsim la scară mondială acum: femeile vin și se implică puternic în tot ceea ce înseamnă societate civilă, spirit civic. Intră în prima linie a bătăliei pentru corectitudine, pentru echitate, pentru egalitate de șanse, pentru dreptul la un viitor mai bun.

Sursă foto: dailymail.co.uk

imaginea - explozieetna 1 150x150Citește și: Imaginea zilei – a erupt Etna

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.