IMAGINEA ZILEI – Olivia Steer, anti-vaccin și acum anti-avort!

Olivia Steer - oliviasteer

IMAGINEA ZILEI – Olivia Steer, anti-vaccin și acum anti-avort! Cu poziții extrem de virulente și controversate în teme ca vaccinarea sau tratamentul împotriva cancerului, Olivia Steer a reușit să separe opinia publică în două tabere clare: pro și contra. Iar acum vedeta revine cu o poziție la fel de radicală pe o altă temă sensibilă: avortul.

Citește și: Olivia Steer – „Vaccinarea obligatorie este un abuz!”

Prezentă în weekendul care tocmai a trecut la Marșul pentru Viață organizat de ProVita în peste 300 de orașe din România și Republica Moldova, Olivia Steer a declarat: ””Avem destule orfelinate ca să ne permitem aducerea pe lume a copiilor nedoriți? Nimeni nu-si propune să interzică sau să oblige pe nimeni de nimic. Fiecare e liber să consimtă sau nu să aducă pe lume un copil. Dar asta nu ne împiedică să discutăm, fără ipocrizie, despre implicaţiile morale, sociale, economice ale deciziilor noastre, nu-i aşa?”

Sursă foto: Adevărul.ro

Olivia Steer - olivia steer 90x90Citește și: Olivia Steer: ”Medicii oncologi vor fi acuzați de genocid!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.